Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket"

Macam biasa aku akan baca info-info terkini dan menarik di Facebook, aku terpandang satu segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket" yang dianjurkan oleh otai SEO Malaysia iaitu Hasrul Hassan. Baca tajuknya saja dah tahu akan membantu para blogger naikkan trafik blog. Semestinya membuatkan anda ingin tahu apa kelebihan segmen ini.

Segmen Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket
Klik Banner Segmen Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket

Rasanya dah agak lama aku tak join segmen dan giveaway, dua contest yang aku sertai sebelum ini tidak membuahkan hasil. Tak pa bagi aku tu bukan rezeki aku lagi. Next mungkin akan menyebelahi aku....HH pun dah agak lama tak buat segmen. So aku tak lepaskan peluang ini untuk turut sertai Segmen Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket. Adakah trafik blog anda akan meroket seperti roket ke angkasa?

 Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket"


Bagi yang belum tahu lagi mengenai blog lokmanamirul.com.... sebenarnya aku telah terpilih diletakkan sebagai bloglist blog Hasrulhassan.com sepanjang tahun 2017 ini. Wow bertuahkan! Ini juga salah satu sebab trafik blog aku mencanak naik. Dengan adanya pula segmen ini, harap-harap trafik blog aku ni yang pasang surut akan terus meningkat.

Bagaimana anda nak join segmen ini?

Syarat Penyertaan Segmen Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket


Berikut adalah syarat penyertaan segmen Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket ;

1. Peserta mesti ada blog
2. Peserta diwajibkan buat satu post ringkas dengan meletakkan banner segmen ini di dalam post berkenaan. Banner tersebut mesti link ke blog atau post ini.
3. Dalam post tersebut, sila letakkan satu URL blog anda yang anda mahukan trafik meroket.
4. Wajib untuk LIKE Page HASRULHASSAN.COM (Klik sekarang dan LIKE)
5. Wajib untuk LIKE Page BISNES ONLINE TANPA MODAL (Klik sekarang dan LIKE)
6. Wajib untuk FOLLOW Google Profile Hasrul Hassan (Klik dan FOLLOW)

Mudahkan syarat penyertaannya? Jika anda dah penuhi syarat-syarat, tinggalkan URL blog post penyertaan anda di ruangan komen.

Dengan itu aku nak roketkan post entri ini http://www.lokmanamirul.com/2017/03/borong-barang-dari-china-online.html ke ruang angkasa lepas. Mudah-mudahan post ini mencanak naik sekaligus bantu trafik blog aku naik. Selamat bersegmen semua!

5 comments.. read them below or add one

najiah shaharain najiah shaharain March 08, 2017
salam kenal dr segmen yg sama..
dedauncomel.com dedauncomel.com March 08, 2017
Good luck. Semoga traffik blog awak meroket ! :)
Shiqeen Sattar Shiqeen Sattar March 09, 2017
Hmmm tak tau apa fungsi segmen ni...
Sentiasa Panas Sentiasa Panas March 10, 2017
Good luck tuan amirul. Tak sempat nak join :)