Header Ads

Biodata Syazuwan Hassan Pelakon Lelaki Itu Pemilik Hatiku

Biodata Syazuwan Hassan Pelakon Drama Lelaki Itu Pemilik Hatiku | Anda kenal pelakon lelaki macho ini dikenali sebagai Syazuwan Hassan? Macam mat salleh rupanya. Nama Syazuwan sebenarnya semakin dikenali kerana melakonkan watak sampingan dalam drama Mr. Donut Karamel bersama Azira Shafinaz dan Hafidz Roshdi.


Biodata Syazuwan Hassan Pelakon Drama Lelaki Itu Pemilik Hatiku
Nama Syazuwan Hassan pernah muncul untuk buat pertama kali lakonannya dalam Drama Ketupat Palas Mr. Handsome dan beliau juga merupakan finalis DFKL 2016. Kini, Syazuwan Hassan hadir dalam drama terbaru berjudul Lelaki Itu Pemilik Hatiku di slot Akasia tv3. Nak tahu biodata Syazuwan Hassan baca selanjutnya!

Biodata Syazuwan Hassan Pelakon Lelaki Itu Pemilik Hatiku

Nama Penuh : Muhammad Syazuwan bin Hassan Nama Komersial : Syazuwan Hassan Asal : Selangor Status : Bujang Pencapaian : Finalis DFKL 2016 Kerjaya : Model dan Pelakon Drama : Ketupat Palas Mr. Handsome, Mr. Donut Karamel, Nahu Rindu, Sein dan Luna (2016), Ops Cinta Din Sardin (2017), Lelaki Itu Pemilik Hatiku (2017) Instagram Syazuwan Hassan : https://www.instagram.com/syazuwanhassan/

Gambar Syazuwan Hassan Pelakon Kacak


Biodata Syazuwan Hassan Hero Drama Sein dan Luna

Biodata Syazuwan Hassan Pelakon Drama Lelaki Itu Pemilik Hatiku

No comments

Powered by Blogger.