Header Ads

Biodata ringkas siapakah Aiman Tino lagu Ku Rela Dibenci?

Biodata ringkas siapakah Aiman Tino lagu Ku Rela Dibenci | Kadang-kadang aku terbuka juga lagu baru KU RELA DIBENCI..sedap juga dengaq lagu tu, tapi siapa pemilik suara lunak itu? Aku search la kat Google tuk2... penyanyi namanya Aiman Tino...Indon ka??? Sebab nya ada Tino....hahaha!!!! Rupa-rupanya orang Malaysia. Dah la masih muda tapi suara sangat merdu seperti Tomok Newboyz.

Baca jugaLirik lagu permata cinta Aiman Tino


Kat bawah ni korang boleh lihat biodata ringkas Aiman Tino :

Biodata ringkas siapakah Aiman Tino lagu Ku Rela Dibenci?


LIRIK KU RELA DIBENCI BY AIMAN TINO

Ku Tertawa Kau menangis
Engkau tertawa Aku menangis
Karena dirimu Oh sayangku

Kesudahan Tiada henti
Hanya yang tinggal Didalam mimpimu
Ternanti-nanti

Sering kali Aku diuji
Air mataku Terus mengalir
Membasahi Didadaku

Hanya Ratapan Didalam hati
Semoga tercipta Kesudahan
Yang dinanti

Ku Inginku dibenci Olehmu
Agar kenangan manis
Terus terpadam Selamanya

Menghitung Menunggu mati
Agar kau Jumpa yang dinanti
Semoga Pemberianku ini
Terbaik untukmu

Tak sanggup Ku dibohongi
Ku rela Di jemput Ilahi
Kerna dia Ku sanggup pergi
Hanya disana Kekal dan abadi

*Music

Ku Inginku dibenci Olehmu
Agar kenangan manis
Terus terpadam Selamanya

Menghitung Menunggu mati
Agar kau Jumpa yang dinanti
Semoga Pemberianku ini
Terbaik untukmu

Tak sanggup Ku dibohongi
Ku rela Di jemput Ilahi
Kerna dia Ku sanggup pergi
Hanya disana Kekal dan abadi

Hanya disana Kekal dan abadi

Biodata ringkas Aiman Tino :

Nama penuh: Mohd Aiman Yusri 
Nama glamor: Aiman Tino 
Umur: 18 tahun 
Asal: Malaysia 
Kerjaya/hobi : penyanyi & pemain gitar 
Twitter : https://twitter.com/aimantino98
Instagram : https://www.instagram.com/official_aimantino/

Pautan :

● Lirik lagu Ku Rela Dibenci Aiman Tino

● Aiman Tino Ku Rela Dibenci Chord Gitar

● Sufian Suhaimi ft. Aiman Tino mash up lagu Ku Rela Dibenci dan Terakhir

Semoga penyanyi muda ini Aiman Tino dapat terus memberi kejayaan dalam industri muzik Malaysia, dimana lagunya Ku Rela Dibenci telah layak ke final Anugerah Juara Lagu 2016.

13 comments:

  1. AnonymousJuly 31, 2016

    SAYA SUKA LAGU KU RELA DI BENCI AIMAN TINO...
    LIRIKNYA YANG BEST..DAN MENGASYIKKAN...
    SAMA SEPERTI KISAH SAYA..
    SHARUL DANIAL NAZAR..
    I LOVE U...

    ReplyDelete
  2. Selamani tak berminat dgn mana2 artis omputeh ke malaysia ke or other , cuma berminat dgn lagu dorang je tapi kali ni sebab umur sama aku rasa minat laa plak , jatuh hati pun ade adesssss ~ HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA suka lagu dia termasuk org yg nyanyi πŸ˜πŸ˜‚
    #gatal πŸ˜‚

    ReplyDelete
  3. Terbaik la lagu ku rela dibenci nie 😍 kalau sehari tak dengar, mesti tak boleh buat keje..hehe..kipidap buat awak ye aiman ☺😊

    ReplyDelete
  4. Ade orang cakap muke aiman tino macam muke saye....tp sy rase x kot....

    ReplyDelete
  5. Lagu ku rela dibenci ni mmg x dinafikan mmg best..tp syg la video klip dia x padat..ending dia kureng..

    ReplyDelete
  6. dah la hensemm..aummmmmmmmmmmmmmmmmmmm33

    ReplyDelete
  7. Dari mana boleh dapat nama glamer Aiman Tino tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sy nak kata pun kurang pasti mngkin dy ni peminat herman tino kut..

      Delete
  8. lagu aiman tino tdklh bgus sngt krim slm blng kwn sya aiman tino

    ReplyDelete
  9. Saya suka lagu ku rela dibenci sebab lagu itu sangat best

    ReplyDelete

Powered by Blogger.