Biodata ringkas siapakah Aiman Tino lagu Ku Rela Dibenci?

Kadang-kadang aku terbuka juga lagu baru KU RELA DIBENCI..sedap juga dengaq lagu tu, tapi siapa pemilik suara lunak itu? Aku search la kat Google tuk2... penyanyi namanya Aiman Tino...Indon ka??? Sebab nya ada Tino....hahaha!!!! Rupa-rupanya orang Malaysia. Dah la masih muda tapi suara sangat merdu seperti Tomok Newboyz.

Baca jugaLirik lagu permata cinta Aiman Tino

Kat bawah ni korang boleh lihat biodata ringkas Aiman Tino :

Biodata ringkas siapakah Aiman Tino lagu Ku Rela Dibenci?


LIRIK KU RELA DIBENCI BY AIMAN TINO

Ku Tertawa Kau menangis
Engkau tertawa Aku menangis
Karena dirimu Oh sayangku

Kesudahan Tiada henti
Hanya yang tinggal Didalam mimpimu
Ternanti-nanti

Sering kali Aku diuji
Air mataku Terus mengalir
Membasahi Didadaku

Hanya Ratapan Didalam hati
Semoga tercipta Kesudahan
Yang dinanti

Ku Inginku dibenci Olehmu
Agar kenangan manis
Terus terpadam Selamanya

Menghitung Menunggu mati
Agar kau Jumpa yang dinanti
Semoga Pemberianku ini
Terbaik untukmu

Tak sanggup Ku dibohongi
Ku rela Di jemput Ilahi
Kerna dia Ku sanggup pergi
Hanya disana Kekal dan abadi

*Music

Ku Inginku dibenci Olehmu
Agar kenangan manis
Terus terpadam Selamanya

Menghitung Menunggu mati
Agar kau Jumpa yang dinanti
Semoga Pemberianku ini
Terbaik untukmu

Tak sanggup Ku dibohongi
Ku rela Di jemput Ilahi
Kerna dia Ku sanggup pergi
Hanya disana Kekal dan abadi

Hanya disana Kekal dan abadi

Biodata ringkas Aiman Tino :

Nama penuh: Mohd Aiman Yusri 
Nama glamor: Aiman Tino 
Umur: 18 tahun 
Asal: Malaysia 
Kerjaya/hobi : penyanyi & pemain gitar 
Twitter : https://twitter.com/aimantino98
Instagram : https://www.instagram.com/official_aimantino/

PautanLirik lagu Ku Rela Dibenci Aiman Tino

{ 13 comments.. read them below or add one }

Tanpa NamaTanpa Nama Julai 31, 2016
SAYA SUKA LAGU KU RELA DI BENCI AIMAN TINO...
LIRIKNYA YANG BEST..DAN MENGASYIKKAN...
SAMA SEPERTI KISAH SAYA..
SHARUL DANIAL NAZAR..
I LOVE U...
Dessey Eroy Dessey Eroy Ogos 02, 2016
Selamani tak berminat dgn mana2 artis omputeh ke malaysia ke or other , cuma berminat dgn lagu dorang je tapi kali ni sebab umur sama aku rasa minat laa plak , jatuh hati pun ade adesssss ~ HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA suka lagu dia termasuk org yg nyanyi 😍😂
#gatal 😂
Unknown Unknown Ogos 04, 2016
Terbaik la lagu ku rela dibenci nie 😍 kalau sehari tak dengar, mesti tak boleh buat keje..hehe..kipidap buat awak ye aiman ☺😊
sweEt memoRies sweEt memoRies Ogos 07, 2016
Ade orang cakap muke aiman tino macam muke saye....tp sy rase x kot....
Aman Saiin Aman Saiin Ogos 12, 2016
Lagu ku rela dibenci ni mmg x dinafikan mmg best..tp syg la video klip dia x padat..ending dia kureng..
Unknown Unknown Ogos 16, 2016
dah la hensemm..aummmmmmmmmmmmmmmmmmmm33
Bunda_nora Bunda_nora September 10, 2016
Dari mana boleh dapat nama glamer Aiman Tino tu?
lokman amirul lokman amirul September 10, 2016
Sy nak kata pun kurang pasti mngkin dy ni peminat herman tino kut..
secihana secihana September 22, 2016
lagu aiman tino tdklh bgus sngt krim slm blng kwn sya aiman tino
secihana secihana September 22, 2016
betulkh ni macam tak je
Unknown Unknown September 25, 2016
Saya suka lagu ku rela dibenci sebab lagu itu sangat best