Header Ads

Live Streaming Kedah vs Selangor 24 September 2017 Piala Malaysia

Live Streaming Kedah vs Selangor 24 September 2017 Piala Malaysia| Adakah anda peminat dan penyokong bolasepak pasukan Kedah atau Selangor? Saksikan perlawanan menarik antara Kedah menentang Selangor dalam aksi suku akhir ke-2 TM Piala Malaysia 2017, dimana keputusan sebelum ini memihak kepada pasukan Kedah pada suku akhir pertama di gelanggang lawan. Jika dilihat keputusan semasa perlawanan ini lebih memihak skuad Helang Merah kerana mereka berjaya membawa pulang 3 jaringan gol dengan 2 bolos, ini akan memberikan kelebihan kepada pasukan Kedah beraksi di gelanggan sendiri.

Live Streaming Kedah vs Selangor 24 September 2017 Piala Malaysia

Perlawanan kali ini, pasukan Selangor akan bertandang ke Stadium Darul Aman dan akan berlangsung pada 24 September 2017 jam 9 malam. Perlawanan ini tidak disiarkan siaran langsung di saluran tv. Saya kongsikan link live streaming Kedah vs Selangor di bawah jika ada.

Live Streaming Kedah vs Selangor 24 September 2017 TM Piala Malaysia


Tarikh : 24.9.2017 (Ahad)
Masa : Jam 9 malam
Stadium Darul Aman
Live Streaming :

Keputusan Kedah vs Selangor 24 September 2017 Piala Malaysia


KEDAH 1 VS 0 SELANGOR
* Aggregat 4-2 Kedah layak ke pusingan separuh akhir.

Adakah pasukan Kedah atau Selangor bakal layak ke pusingan separuh akhir TM Piala Malaysia 2017? Jangan lupa tonton siaran langsung Kedah vs Selangor TM Piala Malaysia menerusi pautan di atas ke aplikasi fb live.

No comments

Powered by Blogger.