Header Ads

Tips Berjimat Cermat & Simpan RM1,000 Sebulan!

Tips Berjimat Cermat & Simpan RM1,000 Sebulan!|Dengan kos sara hidup semakin meningkat anda setuju jika saya katakan tahun ini kita perlu berjimat cermat? Bila sampai hujung bulan, mesti anda akan terasa asyik duit tak cukup je. Kalau ada pun cukup-cukup je. Benarkan? Tambahan pula bagi anda yang telah berumahtangga sudah tentunya memerlukan duit yang banyak untuk menyara ibubapa, isteri termasuklah anak anda. Ini tak termasuk lagi dengan kos tol, kos minyak, kos parking dan lain-lain lagi.

Tips Berjimat Cermat & Simpan RM1,000 Sebulan!

Lebih memeningkan anda perlu berbelanja lebih untuk membayar kos baiki kereta rosak, kena saman trafik, alat pekakas seperti peti ais dan tv rosak dan hal-hal kecemasan yang lain. Perkara-perkara sebegini menyebabkan peruntukkan perbelanjaan bulanan anda terganggu sehingga menyebabkan anda terpaksa mengorek semula simpanan yang ada pada setiap bulan. Mujurlah ada simpanan! Bagi yang tidak pernah menyimpan wang simpanan tiap bulan, bagaimana pulak?

Itulah sebab kebanyakan kalangan kita yang alami situasi sebegini tanpa memikir panjang akan terjebak dengan pinjaman ah long. Hakikatnya banyak cara lain yang boleh membantu anda untuk membuat simpanan wang yang lebih tersusun dan mencukupi untuk perbelanjaan bulanan. Semuanya terpulang anda sendiri bijak menyimpan wang simpanan!

Anda mahu tahu? Satu rahsia bagaimana cara berjimat cermat dan simpan duit sehingga RM1,000 sebulan.

Saya akan tunjukkan.... Teruskan membaca!!!

Rahsia Tips Berjimat Cermat Dengan Mudah 


Inilah rahsia 123 tips mudah berjimat cermat yang mampu membantu anda dalam mengawal kewangan anda lebih berkesan. Apa rahsianya tips ini? Perkongsian tips ini hasil daripada pengalaman sendiri oleh Zahid seorang penulis ebook ini yang menulis dan mencatatkan semua ilmu dan tips tentang hidup jimat berjimat.

Tips Berjimat Cermat & Simpan RM1,000 Sebulan!

Ebook 123 Tip Mudah Berjimat Cermat 


Dalam ebook ini dibongkarkan tentang strategi mudah jimat cermat yang terbaik buat anda semua

√ Strategi berjimat cermat di rumah
√ Strategi berjimat cermat ketika belanja
√ Strategi berjimat cermat makanan harian
√ Strategi berjimat cermat dalam hal pendidikan
√ Strategi berjimat cermat dalam majlis
√ Strategi berjimat cermat untuk kesihatan
√ Strategi berjimat cermat di pejabat
√ Strategi berjimat cermat dalam aspek penggunaan kenderaan
√ Strategi berjimat cermat dalam hiburan
√ Strategi berjimat cermat untuk pelajar universiti
√ Strategi berjimat cermat untuk kesihatan
√ Strategi berjimat cermat dalam komunikasi dan gajet

Ini baru sedikit sahaja banyak lagi tips yang terdapat dalam ebook tips mudah berjimat cermat. Anda akan diterangkan secara terperinci satu per satu 123 tips berjimat cermat dengan mudah dan praktikkan segala ilmu ini. Dengan adanya wang simpanan tak lah anda buntu mencari dana untuk melakukan apa-apa pembayaran.

>> DAPATKAN EBOOK TIPS BERJIMAT CERMAT DISINI 

p/s ; Di dalam ebook ini anda akan ketahui 123 tips dan mengambil yang terbaik dan sesuai bagi anda untuk membolehkan berjimat dan menyimpan sehingga RM1,000 sebulan. Jangan tunggu lama-lama untuk dapatkan ebook tips berjimat cermat dengan mudah.

Terima kasih membaca artikel ini. Baca juga → Tips Mudah Simpan Duit Untuk Orang Gaji Rendah .

5 comments:

  1. bukan lanie nk mnyimpan kan, btul2 kena komited..hihi..

    ReplyDelete
  2. camno tu nk simpan 1000 sbln kalau balance gaji pun x sampai 1K.. hehehe

    ReplyDelete
  3. ggod tips!!

    https://aztieyshana.blogspot.my/

    ReplyDelete

Powered by Blogger.