Header Ads

Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By Lokmanamirul

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...


Hari ini Lokman berbesar hati nak anjurkan giveaway kepada pembaca setia blog Lokmanamiruldotcom dan rakan-rakan blogger. Sebelum itu saya ingin ucapkan jutaan terima kasih kepada SGshop ECommerce Sdn Bhd yang ingin bekerjasama dengan saya untuk mengadakan giveaway ini.

Nilainya agak besar berjumlah RM1000 untuk 10 para pemenang. Maknanya setiap seorang yang bertuah akan menerima ganjaran shopping credit sebanyak RM100. Boleh lah korang shopping2 di SGshop Malaysia. Tambahan pula, lebaran syawal pun tak lama lagi baiklah anda sertai.

Okay! Saya cerita serba sedikit dahulu mengenai SGshop Malaysia adalah sebuah agent Taobao yang berpusat di Singapura dan ada cawangan di Johor, Malaysia. Apabila sebut Taobao pasti anda bayangkan barang-barang yang murah. Dengan RM100 shopping credit ia sudah cukup berbaloi untuk anda membeli belah di SGshop Malaysia.

Jika nak join, anda kena memenuhi syarat-syarat yang dinyatakan di bawah.

Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By Lokmanamirul 


Syarat-syarat penyertaan (wajib isi) ;

● Terbuka kepada blogger di Malaysia.
● Anda wajib daftar akaun percuma SGshop di SG Shop Malaysia. Pastikan sertakan username di entri anda.
● Like fan page SGshop Malaysia dan Follow IG @sgshop_malaysia.
● Follow blog saya, Google + dan FB page.
● Copy banner di atas dan tulis satu entri bertajuk "Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By Lokmanamirul".
● Tulis entri anda 'Barang yang ingin dibeli di SGshop Malaysia jika anda menang RM100'!
Copy URL anda di bahagian komen untuk senarai penyertaan.
● Tag dua rakan anda (kalau mahu).
● Senarai pemenang akan diumumkan pada 1 Jun 2017 menerusi random.org.

HADIAH :
 10 x RM100 Shopping Credit SGshop Malaysia 

TEMPOH MASA :
 18 Mei 2017 - 31 Mei 2017

Bagi para pemenang, anda akan menerima RM100 shopping credit SGshop Malaysia dan akan dikreditkan terus ke akaun anda. Pastikan sedia username SGshop anda. Jika penyertaan kurang memuaskan akan dibuka kepada Facebookers di FB saya nanti. Anda boleh lihat disini senarai peserta giveaway yang join.

UPDATE:

~ Giveaway ini telah dibukakan kepada para Facebookers. Bagi anda yang telah join disini tidak dibenarkan lagi join di page lokmanmirul. InshaAllah saya akan umum pada petang 1 Jun 2017.

GIVEAWAY TELAH TAMAT!

Good Luck You All! Terima kasih bagi yang join Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By Lokmanamirul. Selamat bershopping nanti.

38 comments:

  1. Harap ramai yg join, ehh..template baru lahh...responsive ni mmg terbaik ! hehe

    ReplyDelete
  2. http://irismyra.blogspot.my/2017/05/giveaway-rm1000-shopping-credit-sgshop.html
    saya join ga.. semoga ade rezeki.. dah follow semua rule
    tq

    ReplyDelete
  3. yana dah joined

    http://www.lyanaishak.com/2017/05/giveaway-rm1000-shopping-credit-sgshop.html

    ReplyDelete
  4. ateng join~

    http://akuchentacamera.blogspot.my/2017/05/giveaway-rm1000-shopping-credit-sgshop.html

    ReplyDelete
  5. http://www.syuhadasalleh.my/2017/05/giveaway-rm1000-shopping-credit-sgshop.html

    ReplyDelete
  6. farah dah join!

    http://www.farahsanusi.com/2017/05/giveaway-rm1000-shopping-credit-sgshop.html

    ReplyDelete
  7. Okey, Lokman..akak dah join juga..Semoga akak menang..hehe

    http://www.fiezasani.xyz/2017/05/Giveaway-RM1000-Shopping-Credit-SGShop-Malaysia-By-Lokmanamirul.html

    ReplyDelete
  8. good luck to everyone who is participating! the prize is indeed attractive!

    ReplyDelete
  9. semoga berjaya dalam giveaway ini...

    ReplyDelete
  10. http://www.bondezaidalifah.com/2017/05/give-away-rm-1000-shopping-credit.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Bonde Join... Segala syarat-syarat akan diupdate kemudian yea..TQ

      Delete
  11. Salam.. Sha joint
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2017/05/giveaway-rm1000-shopping-credit-sgshop.html
    sg shop id : shadz1983

    ReplyDelete
  12. http://shafyqahazahar.blogspot.com/2017/05/giveaway-rm1000-shopping-credit-sgshop.html

    ReplyDelete
  13. JOIN

    https://belogsjm.blogspot.my/2017/05/giveaway-rm1000-shopping-credit-sgshop.html

    ReplyDelete
  14. Bismillah...

    saya join

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2017/05/giveaway-rm1000-shopping-credit-sgshop.html

    ReplyDelete
  15. insha ALlah... akan join nanti..

    ReplyDelete
  16. http://queensyanis.blogspot.my/2017/05/giveaway-rm1000-shopping-credit-sgshop.html

    ReplyDelete
  17. Assalammualaikum, saya join yaa ((:

    http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2017/05/giveaway-rm1000-shopping-credit-sgshop.html

    ReplyDelete
  18. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/05/giveaway-rm1000-shopping-credit-sgshop.html

    ReplyDelete
  19. done join

    https://permatabiru0310.blogspot.my/2017/05/giveaway-rm1000-shopping-credit-sgshop.html

    ReplyDelete
  20. lapor diri

    http://www.unnianje.com/2017/05/giveaway-rm1000-shopping-credit-sgshop.html

    ReplyDelete
  21. saya join,

    http://fatinun.blogspot.my/2017/05/giveaway-rm1000-shopping-credit-sgshop.html

    ReplyDelete
  22. saya join

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/05/giveaway-rm1000-shopping-credit-sgshop.html

    ReplyDelete
  23. CN join ye : http://www.cekgunorazimah.com/2017/05/giveaway-rm1000-shopping-credit-sgshop.html

    ReplyDelete
  24. Akak join ye man.. :)

    http://www.leaazleeya.com/2017/05/giveaway-rm1000-shopping-credit-sgshop.html

    ReplyDelete
  25. http://sukasukasurirumah.blogspot.my/2017/05/giveaway-rm1000-shopping-credit-sgshop.html

    mrs pip join T_T

    ReplyDelete
  26. join :)

    http://ceritasimatacoklat.blogspot.my/2017/05/giveaway-rm1000-shopping-credit-sgshop.html

    ReplyDelete
  27. bismillahirrahmanirrahim. Ju dtg lapor diri =)

    http://www.jun-zie.com/2017/05/giveaway-rm1000-shopping-credit-sgshop.html

    ReplyDelete
  28. Hi, saya join :)

    https://intansaffyna.blogspot.my/2017/05/giveaway-rm1000-shopping-credit-sgshop.html

    ReplyDelete
  29. join :)

    http://www.sayidahnapisah.com/2017/05/giveaway-rm1000-shopping-credit-sgshop.html

    ReplyDelete
  30. Join :)

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/05/giveaway-rm1000-shopping-credit-sgshop.html

    ReplyDelete
  31. https://aunilieyana.blogspot.my/2017/05/giveaway-rm1000-shopping-credit-sgshop.html

    join!!!!!

    ReplyDelete
  32. join ye :)

    http://www.kasihjuju.com/2017/05/giveaway-rm1000-shopping-credit-sgshop.html

    ReplyDelete
  33. joining
    https://alyamaisarahxo.blogspot.my/2017/05/giveaway-rm1000-shopping-credit-sgshop.html

    ReplyDelete
  34. http://messarah.blogspot.my/2017/05/giveaway-rm1000-shopping-credit-sgshop.html

    done join :)

    ReplyDelete
  35. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  36. aqiem join..
    http://www.blogaqiem.com/2017/05/giveaway-rm1000-shopping-credit-sgshop.html

    ReplyDelete
  37. http://atiqahamelya.blogspot.my/2017/05/giveaway-rm1000-shopping-credit-sgshop.html

    ReplyDelete

Powered by Blogger.