Header Ads

Senarai Penuh Peserta Maharaja Lawak Mega 2018

Senarai Penuh Peserta Maharaja Lawak Mega 2018 |Program komedi yang ditunggu-tunggu oleh rakyat Malaysia, Maharaja Lawak Mega 2017 telah kembali dengan menampilkan peserta-peserta yang lebih segar dan baru. Menurut sumber, program realiti Maharaja Lawak Mega 2017 MLM masih menggabungkan beberapa kumpulan pelawak lama dan baru.

Senarai Penuh Peserta Maharaja Lawak Mega 2017

Maharaja Lawak Mega 2017 yang telah memasuki musim ke-6 dan bertemakan "#EmpayarLawak" ini masih mengekalkan kumpulan pelawak lama seperti Bocey, Shiro termasuklah Juara Maharaja Lawak Mega 2015, Zero serta pelawak muka baru antaranya Abioso, Mat Sabah, Danial dan sebagainya.

>>LIVE STREAMING MAHARAJA LAWAK MEGA 2017 FINAL 

Rancangan realiti bersiri terbitan Astro, MLM 2017 akan mula ditayangkan menerusi Astro Warna dan Mustika HD bermula pada 17 Februari 2017 menampilkan 15 peserta termasuk peserta daripada Maharaja Lawak Mega, Raja Lawak, Skool of Lawak dan Lawak Solo.

Senarai Penuh Peserta Maharaja Lawak Mega 2017


Berikut adalah senarai 15 peserta kumpulan dan solo pelawak Maharaja Lawak Mega (MLM) 2017 :

BERKUMPULAN

● Bocey ( Abam, Fad & Achey )● Abiaso ( Amin, Sarip & Mamat ) -INDONESIA● Joras ( Rahim, Joey & Syuk )● Shiro ( Ajak & Shahrul )● Nice ( Achong, Ropie & Tauke )● Masin ( Vicha, Mamat & Jiggy )● Hobit ( Amir, Bocil & Dinn )● Pistol ( Raja Azri & AG Hafiz )● Puteh ( Mamak & Ali )● Mamu ( Ajo & Babu )● XOXO● Zero ( Atu, Sharif & Syaiful )SOLO

● Mat Sabah● Danial● Dzawin[+] Baca juga : Senarai Peserta Mentor Milenia 2017

Jangan lupa saksikan program ini bakal bersiaran secara langsung di Royal Teater Shah Alam pada setiap Jumaat, pukul 10 malam di saluran Astro Warna dan Mustika HD yang dihoskan oleh Datuk AC Mizal. Selamat menonton!

No comments

Powered by Blogger.