Rahsia Menjana RM5k Sebulan Dengan Bisnes Aiskrim

Adakah anda sedang mencari-cari peluang bisnes untuk menambah pendapatan sampingan? Mahukah anda jika saya ceritakan potensi bisnes aiskrim kepada anda. Nak tahu bagaimana tambah duit poket di hujung minggu dengan menjana pendapatan lumayan sehingga RM5,000 dengan hanya berniaga aiskrim tanpa berhenti kerja sepenuh masa. Apa kata jom mulakan bisnes aiskrim!

Rahsia Menjana RM5k Sebulan Dengan Bisnes Aiskrim

Perasan tak, orang Kemboja datang Malaysia apa yg diorang jual? Orang Pakistan, keliling kampung dan taman apa yang diorang jual? Orang bangla naik motor pusing-pusing pekan apa yang diorang jual? Lebih rare orang Tukri selamba je buat bisnes aiskrim nitrogen (aiskrim turki), laku keras jual di Malaysia.

Semuanya diorang jual aiskrim. Kenapa dalam banyak-banyak produk, mereka memilih untuk jual aiskrim? Bukannya bisnes burger? Atau bisnes air balang? Kerana cara yang terbaik saat ini untuk tambah 'Side Income' yang lumayan adalah memulakan bisnes aiskrim. Antara sebabnya...

# bisnes boleh buat part time tapi lumayan
# tidak memerlukan modal yang besar
# mudah dibuat
# margin untung yang tinggi
# tak perlu skill dan pengalaman
# barang mentah boleh dibeli hanya di kedai runcit

Sangat mudah kan....???

Bayangkan, orang Bangla cakap bahasa Melayu.pun tak lancar niaga aiskrim 2 tahun dah.boleh buka kilang aiskrim sendiri. Orang kemboja niaga aiskrim je boleh buat rumah banglo. Orang pakistan, dulu jual aiskrim naik basikal sekarang dah ada pajero.

Nak tahu rahsia mcmana diorang buat duit dengan bisnes aiskrim je? Nak tahu cara menjana pendapatan lumayan sehingga meraih 4 angka sebulan... Baca seterusnya!

Jadi bagaimana nak memulakan bisnes aiskrim?


Berikut saya kongsikan beberapa bisnes aiskrim yang popular di Malaysia.

1. Bisnes Aiskrim Potong
2. Bisnes Aiskrim Goreng
3. Bisnes Aiskrim Gulung
4. Bisnes Aiskrim Scoop
5. Bisnes Aiskrim Malaysia
6. Bisnes Aiskrim Goyang
7. Bisnes Aiskrim Lembut
8. Bisnes Aiskrim Kelapa

Rahsia Menjana RM5k Sebulan Dengan Bisnes Aiskrim
Aiskrim Malaysia

Haa, macam mana dah dapat ideal anda boleh pilih mana satu nak mulakan?

Sebelum memulakan bisnes ini, persoalan di bawah tentu jadi tanda tanya di fikiran anda :
√ Bagaimana langkah pertama hendak bermula?
√ Berapa modal diperlukan untuk mulakan bisnes aiskrim
√ Mana nak dapat semua resepi aiskrim
√ Di mana tempat yang sesuai untuk dijual
√ Bagaimana jana pendapat lumayan dengan bisnes aiskrim

Segala persoalan akan terjawab untuk anda dan saya cadangkan satu panduan bisnes aiskrim yang pasti dapat membantu anda menjana pendapatan RM5k sebulan secara part time sahaja.

Saya memperkenalkan Ebook Bisnes Aiskrim yang ditulis Afiq Dato Rusly, seorang usahawan makanan dan masakan Malaysia yang mempunyai pengetahuan luas dalam bidang kulinari.

Apa yang menarik sangat dengan panduan bisnes aiskrim ini bagaimana beliau membongkarkan bagaimana tambah pendapatan sehingga 5k sebulan bukannya secara full time. Ini rahsianya yang boleh anda dapat manfaat setelah anda habis membaca keseluruhannya...

Baca juga : Rahsia Jana RM7k Dengan Bisnes Air Balang

BAB 1 : JOM BISNES AISKRIM
√ Apa peluang anda dan potensi mulakan bisnes aiskrim
√ Keajaiban bisnes aiskrim
√ Bagaimana cari modal permulaan, margin keuntungan dan perlu kah kemahiran tinggi.

BAB 2 : BAGAIMANA JANA RM5K SEBULAN DENGAN BISNES AISKRIM SECARA PART-TIME
√ Teknik terbaru dalam perniagaan aiskrim di Malaysia

BAB 3 : APA PERSIAPAN MEMULAKAN BISNES AISKRIM
√ Apa peralatan yang diperlukan semasa proses dan semasa proses kerja dijalankan

BAB 4 : RAHSIA PEMPROSESAN AISKRIM
√ Rahsia, petua dan resepi dalam bisnes aiskrim
√ Bahan-bahan asasi yang diperlukan
√ Bagaimana nak buat aiskrim di rumah
√ Bagaimana cara pemprosesan aiskrim

BAB 5 : INFO ASAS DAN TAMBAHAN TENTANG AISKRIM
√ Berapa jenis aiskrim ada di Malaysia
√ Apa yang membezakan jenis-jenis aiskrim

Rasanya ebook ini telah memberi panduan yang cukup jelas dan sempurna untuk anda mengorak langkah memulakan bisnes aiskrim ini dengan lebih mudah. Memang hebat kan?

Jika anda berminat dan ingin mengetahui selok belok tentang bisnes aiskrim boleh dapatkam ebook rahsia bisnes aiskrim ini. Tak perlu anda jumpa chef-chef atau otai penjual aiskrim belum tentu mereka akan dedahkan rahsia mereka. Jika anda betul-betul berminat dapatkan segera ebook panduan bisnes aiskrim ini.

>> Klik Sini Untuk Download Ebook Bisnes Aiskrim Sekarang!

Kesimpulan apa yang boleh saya katakan jika anda mahu dapatkan panduan yang cukup baik untuk mulakan bisnes aiskrim, rasanya panduan perniagaan aiskrim ini telah bongkarkan rahsia dari A hingga ke Z. Semoga anda berjaya!

1 comment... add one now

Elih Japahar Elih Japahar January 31, 2017
Bagus panduan ni.

Bisnes yang mudah dan untung.

Sedap aiskrim ni. huhu.