Belanja Gadget Online Murah Di Gearbest.com

Adakah anda berminat membeli barang secara online? Lebih-lebih lagi barangan seperti teknologi gajet yang dijual melalui online. Tentunya, ia menjadi satu kegilaan orang masa kini. Dengan kemajuan teknologi semakin pesat, membuatkan gaya hidup kita kian mudah untuk berinteraksi antara satu sama lain. Tak percaya lah kalau korang tak ada telefon!

Dewasa ini, semakin hari semakin banyak pengguna yang berbelanja menerusi online, salah satu tempat membeli belah dalam talian yang menjual pelbagai keperluan seperti gajet dan elektronik adalah di Gearbest.com. Anda pernah tahu tentang laman web Gearbest.com?

Belanja Gadget Online Murah Di Gearbest.com

Belanja Gadget Online Murah di Gearbest.com


Untuk pengetahuan korang, Gearbest adalah satu website yang menyediakan pelbagai kategori barangan elektronik seperti gajet dan telefon pintar, barang sukan serta perkakas rumah. Misalnya masa kini smartphone Oppo R9s yang paling laris dijual kerana kualiti kameranya yang sangat hebat seakan seperti sebuah kamera canggih. Dengan adanya Gearbest, anda boleh dapatkan smartphone itu dengan cepat dan mudah.

Apa kelebihan di Gearbest?


√ Menawarkan pelbagai barang dan produk seperti alat
√ Sistem paling mudah dan cepat diproses barangan
√ Barang berkualiti, murah dan terjamin 100%
√ Kaedah pembayaran yang senang
√ Penghantaran PERCUMA kepada negara-negara tertentu.
√ Menggunakan penyulitan SSL 128-bit untuk melindungi data dan maklumat anda yang dikuasakan oleh Symantec

Senarai Barang Dijual di Gearbest


» Smartphones
» Tablet PC & Aksesori
» Peralatan elektrikal
» Komputer
» Beg & Kasut
» Outdoors & Sukan
» Pakaian
» Baby & Kids
» Mainan & Hobi
» Jam tangan & Barang Kemas
» Kereta & Motosikal

Belanja Gadget Online Murah Di Gearbest.com

Hebatkan laman web Gearbest.com ini? Kalau bagi yang peminat gajet rasanya Gearbest adalah yang terbaik menyediakan latest barang gajet dan teknologi yang terkini dan paling pantas. Nak tahu bagaimana cara pembelian di Gearbest?

Cara Membeli di Gearbest


1. Sign Up atau Register

● Jika anda belum pernah mendaftar laman web Gearbest ini, pastikan anda register terlebih dahulu. Klik sini.
● Selepas itu, anda boleh dapatkan 10 mata ganjaran GB PERCUMA
● Sertai newsletter Gearbest untuk mengetahui tawaran yang paling panas

2. Pergi Membeli-belah

● Dapatkan semua produk yang anda suka, menambah mereka ke dalam shopping cart anda
● Anda boleh pilih daripada lebih 50,000 produk hebat pada harga bawah dan berkualiti
● Untuk membuat pembelian, anda hanya gunakan carian berguna untuk hasil yang segera
● Jika anda berminat hanya klik "Add to Cart" (atau "Tambah ke kegemaran")

Belanja Gadget Online Murah Di Gearbest.com

3. Checkout dan Pay

● Membayar dengan selamat dan selamat dengan pelbagai pilihan pembayaran yang mudah
● Gearbest menghantar ribuan bungkusan ke lebih 200 buah negara dan wilayah SETIAP HARI.
● Penghantaran percuma disediakan untuk beberapa negara tertentu
● Pengesanan dalam talian yang mudah dan insurans disediakan untuk setiap pesanan.
● Penghantaran di seluruh dunia diberi pilihan penghantaran cepat seperti DHL, EMS, dan FEDEX

4. Menerima Pesanan atau Proses Pembayaran Produk

● Anda diberi pilihan pembayaran global seperti Visa, MasterCard, American Express dan banyak lagi
● Gearbest juga menerima PayPal, Western Union dan pemindahan bank (kad debit)
● Kaedah pembayaran tempatan perbandingan seperti Boleto Bancario melalui Ebanx (untuk Brazil) juga disediakan
● Dapatkan diskaun untuk memilih beberapa kaedah pembayaran

  

Baca juga : Cara Beli Barang Murah di CJ Wow Shop

Macam mana mudah kan adanya laman web Gearbest.com. Kalau korang ni peminat gajet memang gearbest adalah destinasi pilihan terbaik untuk anda membuat pembelian dengan mudah dan selamat. Jom dapatkan sekarang gajet kesukaan anda di Gearbest.com.

5 comments.. read them below or add one

Elih Japahar Elih Japahar January 31, 2017
Matawang USD ke? beli guna kredit kad lah ni kan..
PeRdU cINta PeRdU cINta January 31, 2017
membeli secara online ni menjimatkan masa dan tenaga..
lokman amirul lokman amirul January 31, 2017
Ya usd..paypal dan western union pun bleh sgt mudah...
Abam Kie Abam Kie January 31, 2017
saya biasa beli di lazada saja...
Sentiasa Panas Sentiasa Panas February 03, 2017
Saya pula biasa beli kat kedai je hehe..