Review Chicken Chop Uncle Jack Fried Chicken di Giant Kulim

Assalamualaikum semua...malam ni aku nak review restoran Uncle Jack Fried Chicken Giant Supermarket Kulim. Sebenarnya dah lama aku nak review tapi deret ja tangguh nak tulis. Duk wt sibuk memanjang...hehe!!

Signature dish 

Bagi aku kalau pergi giant Kulim mungkin aku akan singgah makan kat restoran Uncle Jack. Tapi, tempatnya agak tercorot sebabnya ia terletak kat tempat makanan dijual. Mungkin sebab tu kurang pelanggan makan kat situ.


Bagi aku menu di sini sangat simple dan sedap dimakan. Di Uncle Jack, korang boleh pilih menu A, menu B, signature dish, ala carte, family feast dan macam2 lagi. Aku gemar pilih signature dish sebabnya ayam nya macam chicken chop. Serius memang sedap! Harga boleh tahan hanya RM6.29 termasuk GST. Air korang boleh mintak mango, oren dan lain2 lgi.


0 comment... add one now