Header Ads

Cara daftar buat duit H12 Media Advertising

Malam2 ni aku nak kongsi satu servis pengiklanan yang agak terkenal di Malaysia. Kini, platform terbaru yang aku gunakan untuk jana pendapatan sampingan selain Google Adsense, Adnow, Mobicow dan kini H12 Media Advertising.

Konsep pemasangan H12 adalah iklan Pay Per Click (PPC) sama ja macam Google Adsense. Bagaimana nak daftar akaun di H12 Media Advertising.

Sebenarnya paling mudah nak buat duit dengan H12. Pertama kali bukak akaun dan terus daftar sebagai publisher. Isikan segala maklumat yang patut diisikan dan masukkan nama blog yang anda ingin pohonkan untuk letak iklan. Dari pengalaman saya, ianya mengambil masa selama 24 jam untuk tahu sama ada akaun approved atau disapproved.Selepas approved, anda boleh pilih iklan jenis yang anda mahu letakkan di dalam blog.


Bagaimana cara pembayarannya?

H12 pembayaran paling mudah! Dibayar dengan dollar US. Jika income anda sudah cecah minimum USD5, anda sudah layak keluarkan duit tersebut melalui Paypal.

Bagi yang ingin gunakan servis pengiklanan H12, boleh daftar sekarang dan anda boleh jana pendapatan dari iklan yang anda pasang di blog.

No comments

Powered by Blogger.