6 Carian paling popular blog lokmanamirul dalam Google

Ahlan wasahlan!!!

Hari ini aku rasa rajin sangat nak tulis...lebih-lebih lagi hal blog aku. Kali ni aku nak kongsi setakat mana pencapaian yg aku telah dapat. Bukan nak tunjuk-tunjuk...tapi sekadar perkongsian ilmu. Aku paham masih baru dalam dunia blogging...tapi cita-cita ingin capai bintang di angkasa....korang faham kut apa saya ingin sampaikan.


Walaupun bermula hujung tahun 2013...tapi tahun 2014 aku berhenti sekejap ...dan penghujung tahun 2015 baru la benar-benar aktif. Aku mulakan dengan konsep lebih seo...tak la macam dulu serius siapa kenal aku dulu...ayat2 dan penampilan blog sangat terukkkk!!! Aku jujur apa yg aku sampaikan...

Tapi apa aku sedar hanya setahun lebih aku tinggal hanya berbekalkan 100 artikel sahaja...total pageview ada dalam 80,000...banyakkan!!! Walaupun tak update lama...korang bleh bayang kalau masa setahun lebih tu saya aktif macam masa kini....???mesti fuyoooo...

Tapi Alhamdulillah...masa kini lebih baik dari sebelumnya...mungkin dlu kena setahun lebih mencecah sebegitu...tpi kini hanya berapa bulan dah naik 2x kali ganda. Saya bersyukur n grateful siapa yang sudi baca blog saya. Hehe!!! Panjang lebar saya bicarakan...

Aku rasakan banyak jugak artikel aku berada di page hadapan Google. Kalau korang kenal aku...semua benda aku tulis tak kira lah pasal military, sukan, konspirasi and so on....blaa...blaaaa!!!!

Korang boleh semak dengan kata kunci tertentu di carian Google. Ada la nama blog dan entri aku tulis. Lihat di bawah ni.

1. Helikopter tercanggih



2. Kereta paling mahal



3. Kereta paling laju



4. Matawang paling kecil



5. Biodata Khai Bahar



6. Kereta kebal termahal @ tercanggih



Saya kecewa sedikit entri saya matawang paling mahal sangat banyak pageview...dan lama dah page no 1 Google...tapi entah mana ia hilang...xdak terus dalam page....dgaq kata diculik Google...dengan lebih mudah faham mungkin dah kena 'RUBBISH SAND'. ...tak pa la tunggu kut2 Google letak balik...biasa la hari ini aku (Google) menyorok jap...lepas letak balek...hahaha!!! Acah2 men Google ni...korang pun besa kan...xpala i so keyyy!!!

Apa yang aku ingin simpulkan pencapaian blog ni masih jauh lagi...kalau benar2 nak jadi blogger berjaya. Mungkin perlu kan masa lagi untuk meningkatkan pencapaian blog ini. Mudah-mudahan dapat motivate kita semua ke arah lebih cemerlang dalam dunia blogging. Kalau ada pandangan atau komen, boleh beri cadangan untuk perbaiki blog ini. Tq kalau yang sudi baca. Kalau tak segan like artikel ini....berserta bintang!!!






0 comment... add one now