Segmen Blogwalking #1 by www.syahidahfadilah.com


SILA KLIK BANNER UNTUK JOIN



SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

1. Follow blog dan instagram.

Blog : www.syahidahfadilah.com
Instagram : @syahidahfadilah_

2. Buat satu entri yang bertajuk "Segmen Blogwalking #1 by www.syahidahfadilah.com" dan backlink kan ke entri ini. 

3. Copy banner di atas kemudian paste ke dalam ruangan entri anda.

4. Publish entri. Tinggalkan link/URL entri anda dalam ruangan komen entri INI sahaja. 

5. Pemilihan pemenang menggunakan khidmat random.org

15 buah blog bertuah tadi akan berada dalam bloglist syahidahfadilah selama mana yang dia nak. Maksudnya, tempoh tu takde lagi, mungkin sebulan, dua bulan, tiga bulan, mungkin selamanya. Harap sempat buat segmen ni untuk setiap bulan. Tengok keadaan macam mana nanti, insyaAllah.

5 comments.. read them below or add one

mama 3farhanah mama 3farhanah Jun 22, 2016
All the best dan selamat bersegmen. Blogwalking sini dari segmen yang sama. 😊😊
Syahidah Fadilah Syahidah Fadilah Jun 24, 2016
Assalamualaikum. Terima kasih sudi join segmen ni :)

Boleh check link anda di http://www.syahidahfadilah.com/2016/06/senarai-peserta-segmen-blogwalking-1-by.html

Semoga berjaya. Salam Ramadhan 1437H.
Hani Fadhlina Abdul Rahman Hani Fadhlina Abdul Rahman Jun 25, 2016
Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...
Ade Arif Ade Arif Julai 04, 2016
Assalamu'alaikum...
Ade Singgah mengucapkan
" Selamat Hari Raya Aidil Fitri Mohon Maaf Zahir dan Bathin "

https://musicstyle29.blogspot.co.id/2016/06/segmen-blogwalking-1-by.html