Header Ads

Sinopsis Drama Shhh... I Love You Slot Akasia TV3

Sinopsis Drama Shhh... I Love You Slot Akasia TV3 |Drama Shh... I Love You bakal menggantikan drama Suamiku Paling Sweet dalam Slot Akasia TV3. Drama ini yang adaptasi dari novel Shh... I Love You karya tulisan Farisha Natasya yang akan disiarkan mulai 3 April 2017 ini pada setiap hari Isnin sehingga Khamis. Drama Shh... I Love You telah menampikan beberapa pelakon antaranya Elvina Mohamad, Gambit Saifullah, Tash Yong, Adeline Tsen dan ramai lagi.

Sinopsis Shhh... I Love You Slot Akasia TV3

Drama Shh... I Love You Slot Akasia 2017

Berikut adalah senarai pelakon dan sinopsis drama Shh... I Love You yang dikongsikan di bawah ;

Senarai Pelakon Drama Shh... I Love You


● Elvina Mohamad sebagai Kapten Aidan
● Gambit Saifullah sebagai Nur Nadia Omar
● Tash Yong sebagai Sumayyah
● Hafreez Adam sebagai Naufal
● Aien Zahalan sebagai Diana
● Bella Nazari sebagai Sumaira

Sinopsis Drama Shh... I Love You 


Kisah ini bermula apabila Nadia dan Aidan berjumpa pertama kali di kedai dan ingin dijodohkan oleh adik-adiknya. Walaupun mereka baru berkenalan, namun Aidan rasa sesuatu yang special yang ada disebaliknya. Nadia sebenarnya, adalah bekas pesakit jantung dan kini memiliki jantung bekas tunang Aidan yang sudah tiada. Oleh sebab itu, Aidan mengahwini Nadia tanpa ada perasaan cinta.

Kemelut melanda apabila segala rahsia terbongkar..... Nadia cuba raih cinta Aidan? Mampukah rumah tangga bertahann.. Jom saksikan drama Shh... I Love You mulai 3 April ini di slot Akasia TV3.

4 comments:

 1. drama baru ganti suamiku paling sweet ek.

  ReplyDelete
 2. Tak sempat nak layan lagi drama ni.

  ReplyDelete
 3. Gambling and betting is something that has been going on since a long time. It was done in many ancient parts of the world, mostly secretly, and today, the practice has continued as people still bet on all kinds of things in order to win money. poker1001

  ReplyDelete
 4. This is such a great resource that you are providing and you give it away for free. emasliga.com

  ReplyDelete

Powered by Blogger.