Rahsia Awet Muda Anell Skincare by Aznil Nawawi

Pernah anda tahu mengenai produk penjenamaan wajah dengan jenama ANELL by Aznil Nawawi? Apa kelebihan yang ada pada produk ANELL, yang terdiri daripada sabun pencuci muka, penyegar, krim pelembab siang dan malam. Pastikan anda membaca!

Rahsia Awet Muda Anell Skincare by Aznil Nawawi

Rahsia muda selebriti kini dibawa khas untuk anda!


PAKNIL BONGKAR Rahsia Muda!


Semestinya anda ingin tahu apa rahsia Aznil Nawawi wajahnya kelihatan masih awet mudah? Apa Pak Nil cuba? Apa skincare Pak Nil guna? Adakah rawatan beliau beribu-ribu ringgit?


Jawapannya adalah ANELL! ANELL by Aznil Nawawi adalah satu formula penjagaan wajah daripada selebriti popular Malaysia Datuk Aznil Nawawi atau lebih dikenali sebagai Pak Nil. Tak perlu takut kerana Anell Skincare mendapat kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). ANELL selamat digunakan dan tidak mengandungi bahan berbahaya.


Rahsia Awet Muda Anell Skincare by Aznil Nawawi
Muda kan wajah Pak Nil! Bukan Propa!

Produk ANELL by Aznil Nawawi mempunyai 1 set lengkap Anell dengan sabun pencuci muka, penyegar dan krim pelembab siang dan malam sesuai untuk semua jenis kulit. Set penjagaan wajah ANELL by Aznil Nawawi terdiri daripada 4 produk:


● Deep Cleanser

● Balancing Toner
● Age Defying Day Dream
● Intense Repair Night Cream

Rahsia Awet Muda Anell Skincare by Aznil Nawawi

Mesti anda ingin tahu berapa harga 1 set lengkap produk ANELL? Dengan harganya mampu milik RM199 anda akan dapat 1 set lengkap ANELL Skincare. Produk ini sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita dan boleh dapatkan menerusi stokis-stokis yang dilantik di seluruh Malaysia.


CARA PENGGUNAAN ANELL


🍋Deep Cleanser 60ml


Rahsia Awet Muda Anell Skincare by Aznil Nawawi

- Pencuci muka untuk kegunaan siang dan malam

- Berfungsi untuk membersihkan debu, kotoran dan make up serta menegangkan kulit wajah
- Ekstrak betik, lemon, vitamin E dan ekstrak soya
- Hanya pam secukupnya di telapak tangan lalu usapkan pada wajah & leher secara merata dan bilas air sehingga bersih

🍉Balancing Toner 60ml


Rahsia Awet Muda Anell Skincare by Aznil Nawawi

- Penyegar muka

- Berfungsi sebagai pembersih & penyegar untuk wajah, membuang kotoran dan mengeringkan & mengurangkan jerawat
- Ekstrak timun dan mineral asli
- Dalam keadaan wajah kelihatan lembab, ambil kapas tipis dengan 3 atau 5 semburan, usapkan pada wajah & leher secara merata

🍓Age Defying Day Dream 15g


Rahsia Awet Muda Anell Skincare by Aznil Nawawi

- Krim kegunaan siang mengandungi SPF 30

- Berfungsi sebagai sunblock SPF 30 yang dapat melindungi kulit wajah & leher dari sinaran matahari dan menghilang flek hitam agar lebih halus
- Ekstrak tea tree, ekstrak ganoderma, witch hazel dan Vitamin E
- Setelah pengguaan Balancing Toner, dalam keadaan wajah kondisi lembab, sapukan Daily Cream secara merata pada wajah di siang hari secara rutin

🍄Intense Repair Night Cream 15g


Rahsia Awet Muda Anell Skincare by Aznil Nawawi

- Krim kegunaan malam mengandungi SPF 25

- Berfungsi sebagai mengecilkan lubang-lubang pori, mengurangkan kedutan pada wajah, mengeringkan jerawat serta mencerahkan agar lebih halus & bersih
- Ekstrak cendawan lingzhi, tea tree, witch hazel dan Vitamin E,
- Setelah pengguaan Balancing Toner, dalam keadaan wajah kondisi lembab, sapukan Night Cream secara merata pada wajah di waktu malam secara rutin

KELEBIHAN PRODUK ANELL SKINCARE


♡ Mengekalkan kelembapan muda

♡ Mencerahkan kulit
♡ Menghilangkan jerawat dan parut
♡ Meratakan tona kulit
♡ Memperlahankan proses penuaan
♡ Menghilangkan jeragat
♡ Menyingkirkan minyak yang berlebihan
♡ Membantu menghilangkan bintik-bintik hitam
♡ Membaiki ketidaksempurnaan kulit
♡ Menegangkan struktur kulit wajah
♡ Menambahkan keserian dan kemudaan wajah

Kenapa anda patut pilih produk ANELL Skincare?


👉DILULUSKAN OLEH KKM

👉BEBAS DARIPADA BAHAN KIMIA YANG BERBAHAYA
👉PRODUK BERKUALITI & HARGA MAMPU MILIK
👉 HALAL DAN TERJAMIN
👉 SESUAI UNTUK LELAKI DAN PEREMPUAN

Deep Cleanser yang mampu membersihkan kulit wajah luar dan dalam. Dengan ekstrak betik & lemon memang berkesan dan bau pun sangat wangi.


Balancing Toner yang lebih berkesan tidaklah terlalu kuat seperti Toner lain yang memberi kesan kulit menjadi merah.


Age Defying Day Dream berfungsi sebagai sunblock SPF 30 hanya menggunakan sedikit sahaja sudah boleh melindungi kulit wajah & leher daripada sinar matahari (ultraviolet) yang dapat merosakkan kulit.


Intense Repair Night Cream kurang melekit berbanding yang lain dan sangat berkesan mengeringkan jerawat, mengecilkan lubang pori-pori serta mencerahkan terlihat lebih halus.


Nak kulit wajah anda lebih flawless, glowing tanpa noda tempah set ANELL Skincare sekarang! Jom tunggu apa lagi! Dapatkan produk ini daripada stokis rasmi yang terpilih. Nak dapatkan keterangan dan maklumat lanjut, sila rujuk di page Facebook ANELL Official atau di Instagram Anell_Official.


Semoga dengan menggunakan produk ANELL by Aznil Nawawi kulit anda akan lebih cerah sekata tanpa cela, kekal remaja dan berseri-seri. Belum cuba, belum tahu! So dapatkan segera sekarang.

2 comments.. read them below or add one

aRz MoHa aRz MoHa December 14, 2016
patut pak nil nampak muda
Unni Anje Unni Anje December 14, 2016
perhhhh aznil tu.. patut nmpk muda je