10 Drama Korea Paling Popular dan Trending 2016

10 Drama Korea Paling Popular dan Trending 2016 Drama Korea yang mana korang paling minat? Tahukah drama popular Korea? Pasti korang tak ketinggalan dengan pelakon-pelakon drama bersiri Korea yang sememangnya popular di Malaysia. Drama Korea ni ada peminat yang tersendiri, sekali dah terjebak menonton drama Korea memang tak senang duduk jadinya. 
Ni saya senaraikan 10 drama Korea tahun 2016 yang popular dan trending. Korang suka yang mana? Ke semua tengok?

10 Drama Korea Paling Popular dan Trending 2016

1. Goblin
10 Drama Korea Paling Popular dan Trending 2016
2. Descendants of the Sun
10 Drama Korea Paling Popular dan Trending 2016
3. Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo 
10 Drama Korea Paling Popular dan Trending 2016
4. W – Two Worlds
10 Drama Korea Paling Popular dan Trending 2016
5.  Cinderella and the Four Knights
10 Drama Korea Paling Popular dan Trending 2016
6.  Cheese in the Trap

10 Drama Korea Paling Popular dan Trending 2016
7. Uncontrollably Fond
10 Drama Korea Paling Popular dan Trending 2016
8. Doctor Crush
10 Drama Korea Paling Popular dan Trending 2016
9. Romantic Doctor Teacher Kim
10 Drama Korea Paling Popular dan Trending 2016
10.  The Legend of the Blue Sea
10 Drama Korea Paling Popular dan Trending 2016

Bagi yang terlepas tonton 10 drama terbaik dan popular Korea ni, korang boleh tonton semula di laman web yang menyediakan link drama-drama tersebut. 

2 comments.. read them below or add one

Reen Johari Reen Johari December 29, 2016
No 5 dan 7 je yang dah tengok dalam senarai entry ni.. Hehe memang best! Awak layan juga tengok cerita korea?

http://www.reenri.com
timm bill timm bill December 29, 2016
cik timm layan no 10 tu jer..hehe..