Cara tambah ketinggian dengan produk Height Up

Assalamualaikum....

Bagi ingin jadi sado hanya mengambil supplement protein untuk naikkan berat badan ataupun ambil supplement fat burner untuk kurangkan lemak badan. Tetapi, sangat jarang hebahkan tentang supplement bagi anda bertambah ketinggian.

Kali ni, aku nak kongsikan kepada korang semua tentang satu produk ni yang nama nya Height Up untuk tambahkan ketinggian anda. Pasti korang tak biasa dengan produk Height Up ini.



Aku nak citer skit testimoni aku ambik produk ini. First time, aku ambil tahun lepas, saja la google, taip produk tambah ketinggian, nampak-nampak satu produk ni "Height Up" di Malaysia dapat selesaikan masalah ini. So, aku rasanya perlu mencuba dahulu.... Sebenarnya ketinggian aku pada masa tu 166cm. Maklum la nak jugak tinggi sampai 170 ke atas. 

So, aku order dengan satu stokis ni nama blog dia Klik sini. Aku tanya habis-habisan nak tau gak berjaya ka produk ni. Boleh caya ka???? Selepas dia beri penjelasan dan tunjuk gambar testimoni produk ni....aku terus order keesokkan harinya. Time tu pulak harga promosi RM150, memang tak kan lepas peluang ni.

Alhamdulillah selepas aku guna produk ni maklum la height up ni hanya cukup satu bulan saja. Keputusan menunjukan positif...naik la jugak 2cm... boleh la jugak naik...tapi perlu ingat kena la bersenam kalau tak burn saja duit. Hehe....tak dak duit, sebab aku pun masih student...so aku berhenti ambil.


  
Inilah rahsia orang Korea berbadan tinggi kini berada di malaysia

# ketinggian meningkat sehingga 2-15cm.. 100% terbukti berkesan

Height up™(high quality dietary supplement) adalah supplement nutrisi semulajadi yang sangat membantu lelaki dan wanita yang bersaiz rendah serta yang ingin menambah ketinggian lagi.

Scientifically researched & proven height formula :

Cubalah height up™ kami 100% berkesan tanpa risiko dan tanpa side effect
nutrisi semulajadi , berkesan , selamat & 100% halal
sesuai utk Lelaki & Perempuan

DAPATKANNYA SEKARANG!!!

Cepat anda dapatkan product maka cepatlah anda tinggi..

Height UP:

1. Ketinggian bertambah 2-->10 sentimeter lagi. 100% terbukti berkesan.
2. Sesuai utk Lelaki & Perempuan berumur 10-35.
3. Dapat mengatasi masalah mencari saiz pakaian terlalu kecil seperti kasut, baju, jeans DLL.
4. Merawat Osteoporosis
5. Nutrisi semulajadi, berkesan, selamat serta product 100% halal dan kami mempunyai sijil daripada USM untuk menentukan tiada bahan kesan sampingan. selaras dengan standard kelulusan KKM.

PALING BEST!!..Minggu 1st -2nd dah nampak kesan dalam 1-4cm cuma paling utama banyakan minum air kosong dan sedikit senaman regangan

Cara pemakanan Supplement Height up:
Hari 1- 1 tablet.. 1 kali sehari
Hari 2 & 3 - 2 tablet... 1 kali sehari (1 tablet sebelum sarapan, 1 tablet malam sebelum tidur)
Hari 4 & seterusnya- 2 tablet 2 kali sehari (2 tablet sebelum sarapan, 2 tablet malam sebelum tidur. 

Kalau korang anda mahu produk ini boleh tanya saya diruangan komen...saya tahu sebabnya, salah sorang pengguna produk ini. Jangan risau halal dari jakim...

0 comment... add one now