Biodata siapakah Sufian Suhaimi lirik lagu Terakhir?

Sebelum ini aku pernah kongsikan siapakah Khai Bahar , penyanyi baru yang suaranya sangat merdu, kian popular di Malaysia. Tapi, apa yang aku ingin kongsikan kali ini siapakah Sufian Suhaimi lagu nya 'Terakhir'.




Tiap kali dengar lagunya, serius suara Sufian Suhaimi sangat lunak. Memang lain suaranya..Tapi, tak pernah pulak dengaq nama penyanyi itu. So, aku search siapakah beliau...tapi belum ada yang kongsikan dengan terperinci. Ramai yang kongsikan lirik ja....


Kalau tak silap lagu ni ad kat youtube tahun lalu, kalau salah tegurkan...hehe!!! mungkin baru-baru saja lagu ini dimainkan di corong-corong radio di Malaysia. First time ingatkan indon...rupa-rupa orang kita. Sebenarnya Sufian sorang cikgu Inggeris, kini sambung untuk ambil master.


Biodata Sufian Suhaimi:

Nama kenali : Sufian Suhaimi 
Laman sosial : Twitter
Kerjaya : guru Inggeris dan penyanyi

Lirik lagu Terakhir - Sufian Suhaimi 


Mengapakah kita Selalu Berjauh Hati
Selalu sendiri dan Terasa Hati
Apakah kita Tak Sehaluan Lagi
Berat Bagiku x2


Melepaskanmu bukan mudah bagiku
Untuk melalui semua ini
Pabila kenangan kita mengusik jiwa dan hati
Kala malam tidur ku tak lena mengenangkanmu
Apakah salahku
Kau buatku begini
Selalu sendiri
Tinggal sendiri
Terus sendiri
Cinta yang ku pinta
Kau balas dengan dusta
Berat bagiku

Ku cuba pertahankan
Separuh jiwaku hilang ikut terbang bersamamu
Episod cinta hitamku kini berulang kembali
Berulang kembali menguasai diriku ini 


Oh tuhan
Ku mahu yang terbaik
Terbaik buatku
Insan kerdil ini

Oh tuhan
Noktahkan kehilangan ini
Munculkan dia
Dia terakhir buat ku.





Setakat itu sahaja perkongsian saya ini, kalau ada info yang saya tahu...aku akan share kan. Kalau korang tahu boleh la komen di ruangan ini.

4 comments.. read them below or add one

Tanpa NamaTanpa Nama Julai 12, 2016
biodata kau mana?? kalau setakat nama dengan laman twitter??
Tanpa NamaTanpa Nama Julai 23, 2016
Kah3..lawak la.boleh pulak miss main point
Tanpa NamaTanpa Nama Julai 31, 2016
Tanpa NamaTanpa Nama Ogos 16, 2016
guru Bahasa Inggeris..tu je?..umur xa, asal dari mana?