5 Blog Pakar SEO terbaik di Malaysia

Assalamualaikum...

Aku rasanya hari ini nak kongsi lebih bermanfaat. Ni bukan pasal dunia luar...yakni mengenai blog kita sejauh mana diterima oleh Google dan visitors. Kita mesti tertanya-tanya asal blog kita dah lama masih kura-kura berjalan, tengok blog yang lain hanya sekejap masa dah jadi popular.


Persoalannya???

Tepuk dada, tanya diri sendiri....blog dah okey ka belom??? Adakah ikut SEO ataupun tidak??? Penting ka seo??? Jawapan nya korang boleh tengok blog otai2 di bawah ni.

Apa yang saya telah cari, aku rasanya ada beberapa blog yang menerangkan seo sangat baik dan boleh korang ikuti. Kalau kat Malaysia ramai jugak pakar seo....antaranya Encik Titan, Hasrulhassan, Denaihati dan lain-lain. Kalau korang search blog otai2 ni...banyak yang berada page google...memang salute la blog mereka ni.



Berikut saya list 5 blog pakar SEO Malaysia terbaik :

1. Wanyusof

2. Hasrulhassan

3. Denaihati

4. Encik Titan

5. Khairul Asrol

0 comment... add one now