Header Ads

Tonton dan Senarai Peserta Realiti 3 Juara 2016 TV3

Rancangan realiti terbaru di TV3 iaitu program 3 Juara 2016  merupakan rancangan realiti nyanyian ekslusif penuh kelainan di mana menampilkan tiga komposer hebat tanah air yang mewakili tiga genre, Ajai untuk Balada, Edrie Hashim untuk Rock dan Pak Ngah untuk Irama Malaysia demi mencari satu juara setiap genre.


Seramai 24 peserta yang telah terpilih, di mana hanya setiap kategori enam peserta akan dipilih oleh produser untuk terus berentap antara mereka sehingga ke peringkat akhir demi meraih gelaran juara genre masing-masing. Hadiah wang tunai ditawarkan sebanyak RM300,000 menjadi rebutan setiap peserta.

Kesemua peserta akan diadili oleh juri profesional iaitu Datuk Rossa sebagai juri genre Balada, Awie Wings juri sebagai genre Rock dan Noraniza Idris juri kategori Irama Malaysia. Rancangan realiti 3 Juara bersiaran secara langsung pada setiap hari ahad jam 9.00 malam di TV3 bermula 16 Oktober 2016. Dihoskan oleh Issey Fazlisham, Mira Filzah dan Azizul Ammar.

SENARAI PESERTA 3 JUARA BAGI TIGA KATEGORI

PRODUSER : Edrie
KATEGORI : Rock
1. Ayien
2. Arul
3. Indra
4. Kudien
5. Rahra
6. Kelvin
7. Arill
8. Eva Maria


PRODUSER : Pak Ngah
KATEGORI : Irama Malaysia/Tradisional
1. Nura
2. Zayani
3. Hidayah
4. Tyka
5. Rahman
6. Mursalin
7. Azizul
8. Hazra


PRODUSER : Ajai
KATEGORI : Balada
1. April
2. Hady
3. Eeza
4. Aqeem
5. Azumi
6. Salmah
7. Hafizah
8. Faisal


Semoga peserta dalam realiti 3 Juara memberi persembahan terbaik untuk merebut gelaran juara. Untuk anda yang ingin mengundi peserta kegemaran secara online di www.tv3.com.my/3juara

No comments

Powered by Blogger.