Terkini Pengguna Android Dah Boleh Buat Video Call Guna Whatsapp

Boleh dikatakan majoriti pengguna smartphone menggunakan aplikasi Whatsapp untuk berhubung. Tak kisah lah ada perubahan apa pun pada Whatsapp mesti kecoh. Tapi kali ni bukan perubahan kecil tetapi besar di mana pengguna Android sudah boleh membuat penggilan video hanya menggunakan Whatsapp. Bestnya!
Senang je nak guna. Pastikan korang dan orang yang korang nak call tu ada feature baru yang dah paling latest ni. Biasalah kan bila ada perubahan baru tak semua serentak dapat. 
Lepas ni korang bukan sahaja boleh berkomunikasi menerusi mesej, malah boleh membuat panggilan video. Versi baru ini terdapat pada semua jenis peranti yang menggunakan iOS dan juga Android. Jangan lupa mengemaskini aplikasi Whatsapp korang!

Gambar kredit brightside

1 comment... add one now

amran amran Oktober 25, 2016
senang rasanya, sekarang boleh buat video call di WA