Header Ads

'Xpax Turbo' Ini Cara Nak Dapatkan Internet Percuma 10GB Sebulan Dan Tengok Video Kat Youtube Secara Percuma

Korang nak internet terbaik denganpercuma 10GB setiap bulan?
Nak bukak Facebook dan layari video-video best kat Youtube secara percuma?
Mungkin ramai juga diantara kita yang gemar menonton video atas talian ada waktu malam dan nak pelan internet yang berpatutan. Senang cerita, yang murah tapi laju.
Ya, semua tu korang boleh dapat dengan Xpax Turbo terbaru daripada Xpax!
Xpax Turbo bersedia memenuhi permintaan tersebut dengan menawarkan pelan internet prabayar yang terhebat dengan harga RM10 bersama data 1.5GB.
Selain itu, pelan mingguan Xpax Turbo RM10 juga adalah pelan yang menepati citarasa ramai pelanggan terutama yang gemar menonton video atas talian pada waktu malam serta melayari Facebook dan Youtube. Pelanggan Xpax Turbo boleh menikmati sehingga 10GB Internet Burung Hantu percuma dengan 4G pantas  satu bulan dari pukul 1 hingga 7 pagi selagi mereka kekal melanggan Xpax. Wow!
Lima Pelan Internet yang boleh dilanggani adalah pelan 3 hari/ RM5 (300MB), pelan mingguan RM10 (1.5GB), manakala pelan Bulanan RM30 (4GB), RM50/ (9GB) dan RM80 (15GB).

“Tu je ke?”
Haa, pengguna juga ditawarkan oleh pelan Internet Xpax Turbo termasuk muzik tanpa had secara PERCUMA dengan Yonder Music dan PERCUMA Internet Asas untuk aplikasi seperti Whatsapp, WeChat dan Facebook Messenger. Internet Asas tidak dikenakan sebarang caj internet.
Untuk maklumat lanjut, sila layari lamanweb Xpax !

3 comments:

 1. Xpax muncul lagi dah dengan plan terbaru dia. Internet asas dan yonder music tu biasa je, semua telco buat macam tu. Yang rare tu 10GB internet burung hantu percuma. Berbaloi kah?

  ReplyDelete
 2. Airisya Ahmad BasriSeptember 20, 2016

  Dengar citer plan ni macam okay...x tau lah kalau mase promo ni sume ckap yg ok2 jer,takut nanti bile dah beli hampeh...kill data la...x de coverage la...tapi i x penah dengar lagik la org mengeluh pasal guna plan xpax ni...so far i guna digi okay je...byk bagi data free and hadiah yg unexpected to customer...

  ReplyDelete
 3. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete

Powered by Blogger.