Ini cara yang betul uruskan urusan insurans dan kemalangan kereta

Selalunya bila kita terlibat dalam kemalangan terutama sekali apabila terjadi kepada perempuan mesti tak tahu apa patut kita buat dulu kan? Bila kemalangan je tiba-tiba banyak orang yang offer sebagai tow truck dan sebagainya. Jangan keliru baca apa yang patut korang lakukan supaya tak tertipu! 
Jangan dah accident banyak nak bayar kemudian kena tipu lagi. Hati-hati! 


Sumber: Twitter @smsaalattas Gambar : Driverly.co

0 comment... add one now