Gadis Ni Bagi 5 Sebab Kenapa Mesti Anda Dapat CGPA Tinggi


Zaman sekarang memang tak dinafikan agak sukar untuk lepasan ijazah dan diploma untuk mencari kerja. Tapi kalau berani cuba dan tak terlalu memilih insyaallah ada. Tapi ada pula mulut-mulut yang mengatakan tak guna CGPA tinggi kalau akhirnya menganggur juga. 
Tapi ada 5 sebab kenapa anda memang MESTI kena dapatkan CGPA tinggi menurut gadis bernama Sakinah ni. 
Tak ada siapa yang kita nak bangga selain daripada kedua ibu bapa
 
Tak semua orang mampu pergi belajar tinggi-tinggi tanpa sebarang pinjaman pendidikan
Bila dah rendah atau ada yang failed, macam mana nak sambung belajar ?
Kat resume mesti nak kena letak result CGPA tu, kan first impression tu
Kepuasan dapat CGPA tinggi ni tak yah cakap lah memang puas!

0 comment... add one now