Viral gadis usia 19 tahun kahwini pengasas RHB bank, anak gadis ini tampil cerita hal sebenar...

Jadi perbualan hangat antara netizen bila viral perkahwinan pengasas RHB Bank Tan Sri Rashid Hussain yang dikatakan berkahwin dengan seorang gadis yang berusia 19 tahun. Sekali imbas memang macam berumur 19 tahun namun sebenarnya bukan!
Adehhh.. admin pelik macam mana lah boleh timbul dakwaan ni. Untuk pengetahuan korang, wanita terbabit sebenarnya seorang ibu tunggal berumur lewat 40-an dan perkara ini disahkan sendiri oleh anak beliau! Haaa tulah.. kan dah salah info.

Info tak betul

Memang tak dinafikan kalau dah jodoh itu dengan siapa-siapa pun tak jadi masalah tapi nasib baik ramai yang buat ‘research’ dulu sebelum percaya.

Berumur 40-an, mempunyai kerjaya sendiri

Tak mahu info yang tak betul ini terus jadi viral, anak kepada Puan Sri Hani iaitu Aria tampil dan menjelaskan perkara sebenar menerusi akaun Twitter miliknya. Dia pun pelik macam mana boleh cakap umur 19 tahun, mungkin awet muda kot.

Gambar semasa majlis perkahwinan

Harap menjawab lah persoalan yang bermain di fikiran korang tu. Ada yang cakap berumur 45 tahun dan ada yang cakap 42 tahun, tapi tak apa lah janji bukan 19 tahun seperti yang diviralkan!
Cukup-cukup lah mengata yang tak elok, doakan yang terbaik je okay!
Sumber : aria

0 comment... add one now