Header Ads

Trick upgrade pemain dari +1 ke +5 FIFA Online 3


Sebenarnya lama aku nk kongsi trik nak upgrade pemain Fifa Online 3 dari +1 ke +5. Maklum lah aku pun lani minat main game ni tiga kali seminggu di cc. Tak macam Legend Of League (LOL) atau pun DOTA, kedua-dua game ni perlu mempunyai kombinasi pemain yang mantap tapi Fifa Online perlukan individu yang kuat.

No comments

Powered by Blogger.