Header Ads

Super Spontan Superstar 2016 Full Episode

Video dan keputusan Super Spontan Superstar 2016 full episode. Jom tonton video program komedi Super Spontan Superstar 2016 full episode secara online. Super Spontan Superstar 2016 menampilkan dua kumpulan, Harimau Hipster dan Monyet Mafia.

Senarai Peserta Super Spontan Superstar 2016

  • Kumpulan Harimau Hipster
    Dibarisi oleh Tauke Raja Lawak (Ketua Kumpulan), Abam Bocey, Fad Bocey, Syuk Joras, Zulin Aziz, Ozlynn, Jamal dan Waris.
  • Kumpulan Monyet Mafia
    Dibarisi oleh Johan Raja Lawak (Ketua Kumpulan), Achey Bocey, Ali Puteh, Amyza Adnan, Kamal Adli, Julia Ziegler, Altimet dan Zuki.
Peserta mana yang akan tersingkir dan siapa yang akhirnya muncul sebagai juara Super Spontan Superstar 2016? Sama-sama kita tonton setiap minggu. Super Spontan Superstar disiarkan secara live setiap hari Jumaat 10 malam di saluran Astro Warna dan Astro Mustika HD.

siaran langsung super spontan superstar

Berikut adalah senarai semua episod Super Spontan Superstar 2016 yang telah disiarkan setakat ini. Klik pada pautan untuk menonton video secara online. Senarai video dan pautan akan dikemaskini sebaik sahaja rancangan bermula. Sila refresh page untuk link video terkini.


Senarai Video Super Spontan Superstar 2016

Berikut adalah senarai video Super Spontan Superstar 2016 full online setakat minggu 1:
MingguPersembahan
Harimau Hipster
Persembahan
Monyet Mafia
Harimau Hipster
vs
Monyet Mafia
Tersingkir
Minggu 1Maju Mundur,Sketsa Berabjad,Pilihan Lain,Jamuan Cik KiahMaju Mundur,Sketsa Berabjad,Pilihan Lain,Jamuan Cik KiahDahiku DahimuTiada
Minggu 2
Minggu 3
Minggu 4
Minggu 5
Minggu 6
Minggu 7
Minggu 8
Minggu 9
Minggu 10
Tekan CTRL+D untuk bookmark video Super Spontan Superstar 2016 full episode.

No comments

Powered by Blogger.