Lagu Pencuri Hati Ayda Jebat Versi Dangdut Bakal Dikeluarkan?

Kepada semua peminat Ayda Jebat, lagu pencuri hati versi dangdut bakal dikeluarkan tidak lama lagi, Ayda sedang mencari idea hebat serta kreatif daripada peminat untuk menghasilkan muzik video pencuri hati versi dangdut ni! Kalau korang ada idea, boleh tinggalkan komen di ruangan Instagram Ayda okay! Untuk pengetahuan semua, Ayda akan mneyertai satu projek rahsia yang diberi nama Projek XT, cuba korang tengok video ni banyak kali, macam ada hint yang Ayda cuba sampaikan , betul tak?

Screen-Shot-2016-08-31-at-10-16-27-AM.png
Agaknya apa yang Ayda akan buat untuk projek terbaru nanti eh? Kalau korang nak tahu lebih lanjut apa itu Projek XT, korang cuma perlu guna #ProjekXT di Facebook, instagram dan Twitter. Dari semua platform media sosial tu, korang akan tahu apa ProjekXT yang Ayda cakap dalam video ni. Korang cuba bantu Ayda cari idea untuk muzik video pencuri hati versi dangdut tau, kesian Ayda dah kehabisan Idea dah tu !   Jom kita sama-sama kongsi idea untuk muzik video terbaru Ayda Jebat ni! 

0 comment... add one now