Header Ads

Cara Mudah Raikan Girl Power Dengan Lagu Tema Sisterhood Bersama Sunsilk!


Dipersembahkan oleh empat bintang Malaysia yang sedang mencipta nama – Najwa Latif, Daiyan Trisha, Lizz Chloe dan Jestinna Kuan, lagu tema yang berjudul Sisters Forever ini bukan sekadar sebuah lagu; ianya merupakan satu mesej dari Sunsilk kepada semua gadis di luar sana untuk memberi mereka keyakinan dan galakan dalam mengejar impian, serta peringatan bahawa Sunsilk sentiasa ada untuk mereka.

Untuk meraikan hubungan persaudaraan ini, Sunsilk sedang menganjurkan pertandingan Sisters Forever di mana empat orang pemenang bertuah berpeluang untuk memenangi hadiah utama iaitu 3H2M penginapan di Bangkok, Hanoi, Bali atau Manila.
Caranya mudah sahaja. Cuma ikuti langkah-langkah berikut:
Langkah 1: Pilih salah satu daripada empat kategori yang anda dan BFFs anda paling berminat: Beauty / Music / Food / Fitness
Langkah 2: Muat naik gambar anda bersama sekurang-kurangnya dua BFF dengan hashtag #SISTERFOREVER. (Masukkan elemen #SISTERSFOREVER dalam gambar untuk menambahkan peluang anda untuk menang!)
Langkah 3: Isikan maklumat peribadi anda.
Langkah 4: Muat naik bukti pembelian produk Sunsilk untuk mendapatkan peluang memenagi hadiah utama!
Langkah 5: Selesai!
Setiap minggu, seorang pemenang mingguan akan dipilih untuk setiap kategori. 4 orang pemenang hadiah utama bertuah, seorang dari setiap kategori, akan dipilih selepas pertandingan tamat. Jangan lupa untuk muat naik bukti pembelian untuk mendapat peluang untuk memenangi hadiah utama!
Untuk muat turun lagu tema Sisters Forever dan mendapatkan maklumat selanjutnya tentang pertandingan ini, sila layari http://www.sunsilkhairmalaysia.my/sistersforever/sunsilk-anthem

No comments

Powered by Blogger.