Biodata siapakah Ayi Dizon penyanyi lagu 'Mira Filzah' ramai tak tahu

Aku pun baru tahu satu lagu ni berjudul Mira Filzah. Mira Filzah???? Pelakon yang cantik lawa namanya makin meletop!!!! Mira Filzah turut jadi penyanyi ka?? Pada permulaan ingatkan dia nyanyi lagu tu, pertama kali aku dengar rupa-rupanya suara lelaki. Aku search la google nak tahu siapa penyanyi yang menyanyi lagu Mira Filzah.


Namanya adalah Ayi Dizon. Memang tercangak lah, mana kenal lelaki tu. Selepas aku research, baru lah aku tahu dia peminat Mira Filzah. Nak kata lagu tu best ka tak? Biasa ja...cuma best kat tone dan remix lagu tu.


Berikut biodata ringkas Ayi Dizon penyanyi lagu Mira Filzah :

Nama penuh : Muhammad Fadzril
Asyraf bin Inche Mohamed Sobri
Nama komersial : Ayi Dizon
Umur : 23 tahun (2016)
Asal : Ipoh, Perak
Kerjaya : Penyanyi
Pendidikan : Mahasiswa jurusan Bachelor of Arts (Honours) in Accounting and Finance di Kolej Polytech Mara Bangi
Instagram : https://www.instagram.com/fadzrilasyraf/
Youtube : Ayi Dizon




0 comment... add one now