Review pomade Cheq Barbershop di Kulim

Assalamualaikum...salam jumaat!!

Hari ni aku nak review sedikit tentang pomade untuk didapati di Kulim. Maklum la pomade ni bukan lah boleh beli di pasar malam, supermarket atau kedai gunting biasa2. Macam ekslusif sedikit tapi mudah ja nak dapat kalau tahu tempatnya.



First aku nak cita pasal pomade di Kulim sebabnya aku tinggal di Kulim. TUMPAHNYA DARAHKU....Aku pasti warga Kulim khasnya lelaki konfem mahu gaya penampilan rambut nampak bergaya. Kini, penggunaan pomade telah jadi satu trend di Malaysia.


Sebenarnya aku salah seorang pengguna pomade, tapi baru ja pakai tak sampai sebulan. Aku amek jenis jadioc sebabnya rasa sesuai untuk aku. Pertama kali aku beli, search di google... pomade yang ada di Kulim. Cari-cari dapat jugak namanya CHEQ BARBERSHOP. Mudah ja kalau anda nak dapat....kawasan cheq barbershop terletak di Kampung Keladi, Kulim bersebelahan dengan Masjid Keladi.

Kalau anda peminat pomade boleh dapati di Cheq barbershop. Di situ ada tiga jenis iaitu jadioc, gonzo dan hipster. Anda akan dapat dua barang percuma sticker dan sikat.

Review Cheq Barbershop

Masa : 11 pagi hingga 11 malam
Open : Sabtu hingga Khamis
Lokasi : Bersebelahan dengan Masjid Keladi, Kulim, Kedah.
Whatapps : 0175265008/0174659152
Instagram : @cheq_barbershop


2 comments.. read them below or add one

timm bill timm bill Julai 22, 2016
apa tu?? minyak rmbut??
lokman amirul lokman amirul Julai 22, 2016
mcam gel rambut tpi leh tahan 24 jam...