Netizen Terkejut Melihat Video Viral Seorang Ayah Meraba Anak Daranya Di Tempat Awam!Pengurus media sosial kami sebelum berkongsi video mengejutkan seorang lelaki di atas motosikal meraba payudara kanak-kanak, dipercayai anaknya sendiri, viral di ruang media sosial.
Video ini asalnya muncul di The Coverage Lifestyle, menunjukkan seorang wanita membawa seorang lelaki dan seorang gadis muda diapit di antara mereka pada motosikal – yang juga merupakan pemandangan biasa di Malaysia – tetapi dalam kes ini lelaki di belakang seolah-olah pedophile juga (kurang biasa kita katakan).
Lelaki itu dilihat secara terbuka meraba wanita muda di khalayak ramai, dan seolah sedar bahawa seseorang sedang merakam tetapi nampaknya tidak kisah. Wanita yang menunggang motosikal, dipercayai seorang ibu, tidak perasan kerana dia memberi tumpuan di jalan raya.
Satu carian yang cepat menunjukkan bahawa nombor plat (plat putih dengan YDG 157) adalah sama dengan apa yang digunakan di Taiwan, walaupun kami tidak dapat menjelaskannya kerana kualiti video kabur.
Bagaimanapun, netizen berang mengenai tindakan ‘bapa’ dalam video itu, dan lebih-lebih lagi orang yang merakam seluruh kejadian itu, namun tidak berbuat apa-apa untuk menghentikan tindakan pedofil tersebut. Kami agak bersetuju, kerana jika seorang lelaki cukup berani untuk melakukan ini di khalayak ramai, kita tidak tahu apa yang dia boleh lakukan pada gadis ini apabila mereka berkumpul sesama sendiri secara peribadi.
Kredit : thecoverage 

0 comment... add one now