Nak Rambut Lebih Bergaya Di Hari Raya? Tempat Ini Buat Potongan Rambut Yang Sungguh “Cool!”

Nak dekat raya ni persiapan korang macam mana? Beberapa hari je lagi pastu raya dah! Admin baru-baru ni singgah Sunway Pyramid nak beli baju raya, jalan punya jalan ternampak ada benda baik punya!
Sekarang ni Sunway Pyramid ada buat event sempena aidilfitri yang bakal menjema tak lama je lagi. Macam-macam aktiviti ada dorang buat. Sekali tengok tema retro la pulak. Menggamit memori sungguh! Bila masuk je korang akan rasa style orang-orang dulu.
Admin pun sempat tengok persembahan kat sana. Lagu-lagu lama berkumandang. Boleh bayangkan bila sambut hari raya dalam suasana yang jarang sekali berlaku.
Sunway Pyramid juga ada buat offer sekarang ni. Kalau lah ada antara korang yang nak ubah style sikit rambut tahun ni ala-ala Pop Yeh Yeh, boleh dapatkan voucher khas dan singgah ke salon terpilih.
Malah korang juga boleh dapatkan sampul raya istimewa, hanya perlu membeli belah dengan minima belian sebanyak RM250(RM150 pula untuk pemegang kad kredit HSBC).
Aktiviti ini berlangsung dari 17 Jun 2016 sehingga 10 Julai 2016. Jom beramai-ramai!

0 comment... add one now