Nak Main Pokemon Go? Ni Cara Nak Download



Dua minggu ni viral dan trending betul pasal Pokemon Go ni. Apa sebenarnya Pokemon Go tu? Haaa, Pokemon Go ni adalah satu game baru yang korang boleh main dan boleh jadi addicted kat smartphone korang tau. Tapi Pokemon Go ni belum official launch lagi kat Malaysia. 

Bayangkan terlalu ramai nak download sampai system dia down! Fuyoo macam best je game ni. Kalau nak tahu best ke tak boleh try download guna step by step dalam video ni. Tapi untuk iPhone user je tau hehe
 
 

0 comment... add one now