Mira Filzah Jawab Isu Perlekeh Kerjaya Kerja Di Pejabat

Menerusi majalah Intrend, Mira Filzah ada berkongsi pencapaian beliau dalam akademik, kerjaya dan cuba untuk mencari kelainan dalam apa jua yang dilakukan. Namun, ada kenyataan yang dikeluarkan Mira mengundang kemarahan netizen berkenaan kerjaya di pejabat. Khabarnya, Mira Filzah seolah-olah memandang rendah dengan kerjaya yang kerja di pejabat? Apa cerita ni? Betul ke? Meh usha apa komen Mira bekernaan isu tersebut.
 



Walau bagaimanapun, Mira Filzah tidak bermaksud untuk menyindir sesiapa pun, ia cuma salah faham sahaja. Status panjang lebar yang dimuat naik merupakan penjelasan sebenar pelakon ini dan tiada niat ingin menyinggung perasaan mana-mana pihak. Apa-apa pun, setiap kerjaya ada kelebihan dan kekurangan sendiri. 

Sumber Majalah Intrend, Instagram Mira Filzah

1 comment... add one now

ayunie ramli ayunie ramli Julai 21, 2016
hok aloohhhh. benda gini pn nk besarkan.

dah dia tak suka keje office hour, suka ati die laa. tu pndapat dia. yg PTD nak mengamok tu kenapa. aku pn keje office hour jugak.