Header Ads

McDonald's Malaysia lancar burger baharu 'Burger Rio' mulai 25 Julai iniMcDonald’s Malaysia membawakan pengalaman menerokai dunia menerusi kempen ‘Discover the World’ dengan pelancaran burger terbaharunya, Burger Rio yang boleh didapati mulai 25 Julai sehingga 24 Ogos 2016. Ditawarkan dalam tempoh masa terhad, Burger Rio adalah ciptaan pertama yang diperkenalkan dalam tiga produk terbaharu McDonald’s yang akan dilancarkan. McDonald’s bakal membawakan citarasa istimewa daripada beberapa negara lain yang terpilih ke restoran McDonald’s Malaysia di seluruh tanahair.

Diinspirasikan daripada peranan McDonald’s sebagai restoran rasmi sukan Olimpik Rio 2016, Burger Rio dari McDonald’s menampilkan kepelbagaian rasa istimewa – daging lembu empuk yang dipanggang sempurna, campuran pelbagai jenis sayuran, keju cheddar, limpahan sos istimewa Rio serta roti bijan berwarna hitam dan putih.
Sempena pelancaran Burger Rio ini juga, pelanggan McDonald’s berpeluang menyertai cabaran ‘Discover Brazil’ untuk memenangi hadiah percutian idaman dengan baucar percutian sehingga RM 10,000.00. Peraduan ini akan bermula pada 25 Julai hingga 21 Ogos. Maklumat lanjut berkenaan ‘Discover Brazil’ dan Burger Rio boleh didapati dihttp://www.mcdonalds.com.my/.
Burger Rio boleh didapati dengan harga RM12.50 (Ala Carte), RM15.99 (McValue Set – dengan kentang goreng dan Frozen Fanta).

No comments

Powered by Blogger.