Kreatif! Lelaki Ni Print T-Shirt dan Bag Guna Penutup Longkang Je



Selalu kalau nak buat baju mesti nak kena design dulu kemudian hantar kedai mereka akan guna macam-macam mesin untuk print design tu atas baju. Betul tak?

Tapi sekumpulan mereka yang sangat menghargai art ni hanya print baju dan bag gunakan penutup longkang! Percaya tak? Kalau tak percaya tengok je lah gambar-gambar kat bawah ni. Kreatif dan murah!









0 comment... add one now