Ini 5 tips untuk permohonan nikah, bakal pengantin wajib tahu sebelum diijabkabul

Sebut je nikah, pasti memang ramai yang nak. Yelah, dah bercinta bagai nak rak, takkan nak putus atau biar macam tu je pulak. Pernikahan adalah jalan terbaik dalam usaha mendapat redha Allah. Betul tak?
Admin share dengan korang tips, panduan dan cara nak apply nikah di pejabat agama. Lagi pun, tak semua orang tahu prosedur dan tatacara yang betul dalam memohon pernikahan ni kan? Meh Baca!

Ambil borang nikah online atau di pejabat agama

Kursus kahwin wajib, beb!

HIV test jangan lupa…

Kena interview bab agama…

Urusan dengan tok kadi pulak…

Terima kasih Cikpah sebab sudi kongsi pengalaman dan prosedur nak mohon pernikahan. Boleh jadi panduan dan input untuk mereka yang belum dan bakal mendirikan rumah tangga. Apapun, selamat maju jaya kawan-kawan!

0 comment... add one now