Entri popular biodata Aiman Tino hanya dua minggu blog lokmanamirul

Alhamdulillah tak menduga entri yang bertajuk biodata Aiman Tino penyanyi lagu Ku Rela Dibenci mendapat jumlah pageviews sangat tinggi dan cepat. Memang terkejut bewak jugak!!! Siapa sangka entri hanya kisarkan biodata seorang penyanyi yang memang orang tak kenali, tapi terjadi sebaliknya seriuz aku cakap tak lekang tiap minit mesti ada yang melawat entri ini. Aku buktikan korang lihat search keyword pasal biodata Aiman Tino sangat POWERRR!!!....bawah ni aku amek jumlah month senang sikit bagi aku tampilkan.


Apa yang membanggakan aku baru aja antar entri ini pada 1 Julai yang lalu. Maknanya kalau diikutkan hari ini tak sampai 2 minggu entri ini dah top 10 terbaik sepanjang dalam blog aku. Aku memang tak caya sebab first aku tulis mengenai tentang Aiman Tino, sebenarnya aku pun baru kenali penyanyi remaja ini. Tapi apa yang menyebabkan aku terasa mahu tulis entri ini sebabnya balik kepada entri aku yang top tahun ini yang berjudul Siapa sebenarnya Khai Bahar.

Bagi aku mungkin orang macam kita ni memang nak tahu sangat tentang orang yang makin popular atau namanya baru menonjol. Ni bagi pendapat aku sebabnya terbukti penyanyi Aiman Tino tentang biodatanya memang orang di luar sana tercari-cari.

Bawah ni aku buktikan jumlah pageviews entri ini setakat 13 Julai 2016...


Sedikit sebanyak dapat beri inspirasi di luar sana amnya kepada blogger2.

1 comment... add one now