Header Ads

CCTV Rakam 5 Kejadian Seram Yang Buat Bulu Roma Meremang

Rakaman CCTV ni bukan sahaja boleh dijadikan bahan bukti untuk kes-kes macam kecurian dan rompakan sahaja. Malah, CCTV ini juga boleh merakam apa yang kadang-kadang mata kasar kita tak nampak  yang ada disekeliling kita.


1. CCTV di sebuah supermarket merakam detik-detik seorang lelaki dirasuk. Selain dari tisu di rak terjatuh dengan sendiri, anda juga boleh lihat satu kelibat pada pintu kaca dihujung video ini


2. Satu footage CCTV di Japan merakam satu lembaga wanita yang mengekori seorang lelaki menaiki teksi tanpa menyedari dirinya ‘dieekori’.


3. Sebuah CCTV di kedai serbaneka di London menunjukkan seorang lelaki melepasi pintu kedai yang tertutup. Yang peliknya, semasa lelaki tu melepasi pintu kedai tu masa pada kamera pun berkelip-kelip tukar dari 2016 ke 2016 hingga lah lelaki tu keluar semula.


4. CCTV di sebuah pasaraya telah merakam detik-detik seorang wanita jatuh ke lantai sebelum dia mula menjerit seperti dirasuk.


5. CCTV di sebuah masjid telah merakam satu kejadian aneh dimana dua papan penghadang bergerak sendiri dari satu tempat ke satu tempat yang lain. Insiden ini dikatakan berlaku di Masjid Baru Tendong, Serkam, Melaka.

No comments

Powered by Blogger.