Header Ads

Cara Meninggikan Badan Secara Mudah Dengan Kalsium Tiens

produk meninggikan badan


Supplement Peninggi Badan No.1 yang terjual di 200 buah Negara oleh syarikat berasaskan herba terbesar dunia, Tiens kini telah tiba di Malaysia!
Merupakan produk peninggi badan paling laris di Indonesia dan terbukti mampu meninggikan badan 2 hingga 5cm dalam masa 10 hari sahaja.
Kalsium terbaik dunia ini diekstrak daripada tulang sum-sum lembu Mongolia diolah dengan teknologi moden dtambah dengan zink plus yang berfungsi meransang hormon tumbesaran (HGH) menjadikan gabungan yang terbaik untuk meninggikan badan.
Terdapat ratusan ribu testimoni di Indonesia dan ribuan testimoni di Malaysia! Telah mendapat sijil halal JAKIM serta mendapat kelulusan dari agensi piawaian paling ketat di dunia, iaitu US FDA yang membolehkan produk ini menembusi pasaran US!
Di Malaysia, produk ini termasuk dalam kategori tidak perlu berdaftar dengan KKM kerana hanya merupakan makanan tambahan dan cuma tertakluk kepada Akta Makanan 1983.
tiens - produk meninggikan badan secara mudah dan berkesan

APA KELEBIHAN UTAMA KALSIUM TIENS? 

Kalsium Terbaik di Dunia adalah salah satu produk tiens yang sudah cukup terkenal di dunia khususnya terutama di Indonesia dan baru sahaja menembusi pasaran Malaysia.
ubat peninggi badanProduk ini dijual di 190 buah Negara di dunia. Produk ini amat laris kerana kegunaannya dapat membatu menambah tinggi badan manusia.
Selain itu, kalsium yang tinggi dalam produk ini juga dapat membantu pencegahan penyakit osteoporosis dan membantu penyembuhan patah tulang mahupun bekas patah tulang.
Dengan kandungan kalsium yang sangat tinggi membuat produk ini sangat di sarankan untuk setiap orang kerana kalsium merupakan sumber yang wajib di peroleh manusia.

Berikut keistimewaan kalsium tiens.

Keistimewaan susu kalsium terbaik di dunia:
 • Kalsium ini diperolehi dari tulang belakang lembu dari mongolia, negara China. Setiap 10g uncang mengandungi lebih daripada 400mg kalsium yang berbentuk asid amino yang boleh diserap terus kedalam badan menerusi lapisan membran dengan kadar yang lebih cepat.
 • Kadar Kalsium Tinggi; Mencapai 400mg/100g atau 40 kali ganda kandungan kalsium dalam susu lembu.
 • Ia mengandungi nisbah piawai 2:1, bagi kalsium dan fosforus.
 • Ia kaya dengan protein, asid amino, vitamin dan unsur mikro.
 • Ia adalah 100% semulajadi, tidak mengandungi bahan pengawet dan rasanya juga sedap. Ia merupakan supplemen kalsium yang sempurna.
 • Daya Serap Tinggi; Produk kalsium Tiens di akui sebagai kalsium dengan kadar penyerapan tertinggi, iaitu 95%.
 • Mengandung Nutrisi yang lengkap; selain mengandung bioorganik, kalsium juga mengandung fosfat, protein asam amino, vitamin dan mikro molekul substance.
Semua produk INI adalah HALAL BY JAKIM (ADA LOGO HALAL JAKIM DI KOTAK) FDA CERTIFIED PRODUCTS, ISO9002 QUALITY SYSTEM CERTIFICATION
kelulusan JAKIM meninggikan badan secara mudah
John Heinerman adalah pakar dan ahli Gizi Dunia khususnya Herbal, telah menulis 58 buku yang telah diterjemahkan lebih dari 17 bahasa dan sudah di cetak sebanyak 190 juta salinan.
Dalam ucapannya ia sangat kagum atas produk Tiens, khususnya susu kalsium NHCP.
Produk Tiens adalah produk yang benar-benar memberi kesan menakjubkan, di tengah-tengah perkembangan dan penemuan ubat dan suplemen kesihatan yang telah merubah hidup banyak orang.
Terbukti dengan kesihatan di usia lanjut, beliau merasakan khasiat yang luar biasa. Beliau mendapati NUTRIENT HIGH CALCIUM POWDER tiens mampu membantu memulihkan Osteoporosis.
Beliau turut menyrankan kepada teman dan staf beliau untuk mengambil kalsium terbaik dunia, iaitu kalsium peninggi badan tiens.
Banyak penyakit yang telah di sembuhkan dengan produk ini, antara lain: osteoporosis, rheumatik, alergik, infeksi dan lain-lain.
Dengan pengakuan dari ahli pakar dunia telah membuktikan bahwa kalsium peninggi badan tiens adalah kalsium terbaik dunia dan kerana beliau merupakan seorang yang ahli dalam bidang gizi khususnya di bahagian herbal, dan itu adalah bukti mengapa kita semua patut berasa amat yakin dengan keberkesanan produk ini.

CARA MINUM DAN AMALAN TERBAIK BAGI MEMPERCEPATKAN PROSES MENINGGIKAN BADAN

SUSU KALSIUM PENINGGI BADAN TIENS
DI MINUM 1KALI SEHARI,  1 JAM SEBELUM TIDUR, KERANA MASA PERTUBUHAN TULANG ADALAH KETIKA WAKTU TIDUR.
DI MINUM MENGGUNAKAN GELAS PLASTIK DAN JANGAN TERLALU PANAS, DAN JANGAN TERLALU SEJUK SUPAYA  KALSIUM TIDAK HANCUR OLEH AIR PANAS.
ZINCPLUS :
DI MINUM DENGAN AIR SUAM 2 KALI SEHARI, 1 JAM SELEPAS MAKAN TENGAH HARI DAN MAKAN MALAM)
UNTUK BULAN RAMADAN (CARA MAKAN)
ZINK – 2 KALI SEHARI
– SEJAM LEPAS MAKAN SAHUR
– SEJAM LEPAS BERBUKA PUASA
HIL CAL 1 – 1 KALI SEHARI
-SEJAM SEBELUM TIDUR
senaman meninggikan badan secara mudah
KURANGKAN
 • ROKOK
 • MAKANAN BERMINYAK
 • MINUMAN BERGAS DAN CAFFEIN
TAMBAHKAN
 • SAYUR-SAYURAN
 • 15 MINIT SENAMAN SETIAP HARI – JIKA MALAS, CUKUP SEKADAR TARIK KEDUA BELAH TANGAN KEATAS SELAMA 15 MINIT (SENAMAN BERGAYUT DIGALAKKAN)
 • KEKALKAN TIDUR SECUKUPNYA (MINIMUM 5 JAM)
 • MINUM AIR PUTIH DENGAN BANYAK (MINIMUM 3L)
TESTIMONI

Kenapa perlu beli dari kami?

Kami mempunyai 3 buah kedai fizikal di Putrajaya.
Kami menerima banyak aduan bahawa produk yang dipesan dari Indonesia tidak sampai kepada pelanggan atas alas an tidak lepas kastam dan sebagainya selain kos penghantaran yang tinggi.
Sekarang anda tidak perlu risau, barang tidak sampai kerana kami juga menyediakan perkhidmatan COD bagi pelanggan yang  tidak berkesempatan untuk pergi ke kedai kami. Kami juga akan memberikan smart watch bernilai RM 150 secara percuma bagi 30 pelanggan terawal!
Alamat Kedai kami yang utama adalah seperti berikut:

Chantique Beauty & Spa (operation office)

T-01-U.05-1, Jalan P9E/1, Presint 9 62900,
Putrajaya Malaysia
(atas pasaraya borong Darussalam, Presint 9)
kami juga mempunyai website rasmi berikut : www.yatibizshop.com
Harga bermula daripada RM230.00 hingga RM560.00.
Maklumat lanjut sila whatsapp:
 • Yati (Putrajaya/Cyberjaya/Bangi) – 0126804064
 • Azlan (KL/PJ) – 01135581930
 • Yanie (Putrajaya/Penang) – 0137339850
 • Kak Tini (Presint 9, Putrajaya) – 0193855548
 • Hanif (Setapak) – 01123801062
sumber akuislam

No comments

Powered by Blogger.