Blog dah tukar kepada button "unfollow"!

Sebenarnya dah tahu 3 hari lepas button followers dah tukaq kepada unfollow. Tu pun sebab join giveaway orang, kena syarat follow blog dia. Tak silap aku sebelum ni ad button "Join This Site". Kenapa ada button unfollow? Whatttt meanss....

Sebelum ini...button "Join This Site"

Dengan adanya button unfollow ni memudahkan para blogger tahu sama ad dia dah follow atau belum. Maksudnya, kalau anda singgah ke blog yang lain ada button unfollow maknanya korang dah follow blog tu, tapi kalau ada button follow, maknanya korang belum follow lagi blog itu.

Kini dah ubah kepada button "Unfollow"

Bagi pendapat aku dengan adanya button ini mudahkan nak tahu sama ada dah follow ka dak...

So, yang baca entri ni jangan tak follow blog ni pulak...harap2 korang follow yerr....hehehhe!!! Biaq tangan tu rajin2 sikit follow.


1 comment... add one now