Aplikasi NovelPlus Bantu Peminat Novel, Baca Novel Kegemaran Secara Digital




Dalam ramai-ramai pembaca AN, admin pasti ada antara korang peminat setia novel-novel popular di Malaysia kan? Sampai kalau ada drama tv diadaptasi dari novel terkemuka tanah air, pasti korang dah hafal jalan cerita. Hehe.
Admin nak kongsikan sesuatu dengan korang sebuah aplikasi NovelPlus.  NovelPlus adalah aplikasi membaca sosial mudah alih dan platform terbuka penerbitan kreatif yang menggalakkan penulis untuk melibatkan diri dan menggembirakan pembaca mereka dengan indah, pengalaman yang berkaitan.
NovelPlus adalah sebuah Masyarakat Penulis dan Pembaca. Melalui NovelPlus, pengguna juga boleh membaca malah tidak terhad. Lagipun ianya adalah percuma!.
Selain dari itu, bukan sahaja menyediakan bacaan percuma tanpa had, NovelPlus juga menyediakan Dalam App Langganan Pass pada harga yang sangat kompetitif untuk novel premium juga.
NovelPlus boleh memenuhi pelbagai jenis pembaca kerana kita mempunyai pelbagai genre seperti percintaan, fanfic, seram, misteri, fantasi, jenayah, sci-fi dan cerpen.
Melalui NovelPlus, pengguna boleh menemui semua novel permata yang tersembunyi dan yang bercita-cita ingin mengarang. Pembaca juga boleh mencari mengikut pengarang, judul dan genre untuk mencari bacaan yang besar mereka yang seterusnya.
Menariknya, pengguna juga boleh menikmati ciri-ciri sosial. Sambil membaca novel yang diminati mereka boleh berkongsi novel kegemaran mereka kepada rakan dan keluarga melalui facebook, instagram, twitter, SMS dan lain-lain, undi dan kadar untuk novel, meninggalkan komen untuk berinteraksi dengan orang lain pembaca dan penulis .
NovelPlus turut boleh diakses oleh lebih ramai pengguna dan serasi semua peranti seperti IPhone & Android dan lain-lain. Melalui NovelPlus, semua penulis boleh mempamerkan bakat bakat mereka di sini juga. Pengarang boleh menerbitkan novel mereka dan mencapai pembaca dari seluruh dunia kerana buat masa ini NovelPlus boleh didapati di 85 buah negara.
Berikut adalah antara novel popular yang paling diminati..
1. Aku Bukan Cinderella BY Kieyah
2. Aku Cinta Kamu BY Ratu Adriana Nadine
3. The Young Bride BY Anna Sanba
4. I Love you with all my heart BY Ieyra Aqish
5. You’re Mine! NO One Else! BY Mizna
6. Suamiku Pembuli BY Anis Natasya
7. Hubby I love You BY MissEM26
8. My Intan Payung BY AGTHS
9. Mencari Cinta BY Cik Buwlan
10.Encik Suami BY Seripah
Bukan itu je, di NovelPlus, pengguna boleh mengikuti kisah novel sebagai penulis ditulis dan juga mendapatkan kemas kini untuk novel baru atau yang akan datang.
Pembaca boleh menyimpan sebagai koleksi perpustakaan peribadi dan menguruskan novel kegemaran mereka di rak untuk pilihan mereka.
NovelPlus juga turut menyediakan kesan khas kepada pengguna. Anda boleh menukar fon anda, kecerahan, membolehkan mod flip atau anda juga boleh melaraskan pembacaan anda ke dalam mod malam untuk membaca dengan lebih mudah sebelum tidur.
Terkini, pengguna boleh memuat turun aplikasi NovelPlus di Google Play kedai dan kedai Apple App dengan mencari “NovelPlus” kata kunci. Apa yang mereka boleh mencari NovelPlus dari TOP Peringkat bawah kategori rujukan buku.
Untuk maklumat lanjut dan info lebih banyak, boleh ikuti mereka di web rasmi Novelplus & facebook Novelplus

0 comment... add one now