5 Perkara Ini Buatkan Lelaki Hilang Selera Dengan Wanita!

Semua wanita ada kecantikan mereka tersendiri dan yang paling penting tiada wanita yang sempurna.
Tapi, nak kalau nak buatkan lelaki sukakan anda, ada perkara yang anda perlu peka kalau tak nak kena reject!
Nak tahu apa dia? Perhatikan 5 perkara ini, memang buatkan lelaki hilang selera dengan anda!

1. Gigi kuning & berkarat

dental-work
Bila bercakap dengan seseorang, perkara pertama yang kita akan perhatikan ialah bibir dan gigi. Tapi kalau masa first date lelaki tengok gigi anda kuning dan berkarat memang hilang selera. “Tak gosok gigi ke apa minah ni.”

Nak tahu apa dia? Perhatikan 5 perkara ini, memang buatkan lelaki hilang selera dengan anda!

2. Bulu hidung terkeluar & misai macam jantan

miley-mustache
Ini lagi satu perkara yang buatkan lelaki hilang selera. Cuba la belek-belek muka tu sikit. Takkan la nak buatkan bulu hidung terkeluar. Kalau ada misai macam jantan tu usahakan sesuatu okay!

3. Mekap tebal & keterlaluan

tumblr_meqnw5gxjJ1qg36wmo1_500
Mekap tu memang cantik. Lelaki suka wanita pakai mekap untuk kelihatan lebih cantik. Tapi kalau dah pakai mekap tebal sangat macam nak pergi ambil award, tu over namanya. Reject!

4. Kening macam ‘Shin Chan’

16171353666_904dfc47bc_z
Wanita sekarang obses dengan mekap kening. Ada yang hanya mekap kening je kalau keluar. Kalau pandai lukis dan nampak cantik tak apa la. Tapi kalau lukis kening macam watak kartun Shin Chan, memang jadi bahan gelak je la.

5. Ketiak berpeluh kaw kaw & badan berbau

katy-perry-deodorant-gif
Lelaki berpeluh nampak biasa, tapi kalau wanita ada masalah berpeluh kaw-kaw memang buatkan lelaki hilang selera. Sekarang ni ada macam-macam cara untuk atasi masalah tersebut. Rajin-rajin la GOOGLE okay.

1 comment... add one now