Header Ads

5 Gambar Dulu Kulit Muka Berjerawat Besar & Bernanah, Lihat Dia Sekarang Sharifah Shareen Al Mashoor!


Sudah menjadi lumrah wanita memang tidak dapat dipisahkan untuk mencantikkan diri, seperti kita sedia maklum, ada antara mereka sanggup berhabisan ribuan ringgit menggunakan teknologi luar negara yang canggih.

Ada mereka yang memilih menggunakan produk herba, ada mereka yang memilih menggunakan pelbagai jenis produk sehingga pelbagai kes yang terjadi kerana tidak sesuai dengan kulit.

Satu perkongsian di Facebook Sharifah Shareen Al Mashoor  menceritakan bagaimana dia dulu mengalami masalh kulit teruk sehingga malu untuk berjumpa dengan orang. Setelah menggunakan produk daripada Korea enam ke sembilan bulan masalah kulitnya beransur pulih dan cantik. 


Dahulu muka saya penuh dengan jerawat besar dan bernanah akibat perubahan hormon dan masalah Resdung yang kronik.
Saya rasa malu nak jumpa orang. Hilang keyakinan diri. Tapi ALHAMDULILAH setelah diperkenalkan dan menggunakan foundation Rawatan dari Korea ni selama hampir 6 ke 9 bulan semua masalah kulit muk saya beransur baik dan makin cantik tektur kulit.Seikhlasnya saya mmg amalkan pakai foundation ni tiap hari semenjak waktu itu dan saya minum air herba yang diperkenalkan kepada saya oleh kawan baik saya dari Jepun yang mendapat herba ini dari Thailand - dikatakan boleh mengurangkan , melawan dan mencegah sel sel Kanser dalam badan.
Saya minum ini juga. Istiqomah. 
Mmg kanser marker point berkurang tiap kali pergi check up. Tapi kesan yg nampak jelas adalah pada kulit muka saya. 
Kombinasi Foundation Korea ini dan Air Herba itu menjadikan kulit saya tidak lagi ditumbuhi jerawat, tidak berminyak sehingga parut parut juga makin hilang.


Jadi saya bertekat untuk keluarkan /import Foundation.ini supaya dapat membantu orang lain yang bermasalah seperti saya ssbelum ini.
Pesan saya 
Jangan pernah mengalah. Semangat kita adalah ubat paling mujarab segala penyakit di muka bumi.
Setiap penyakit ada penawarnya. InsyaAllah.
Apa guna ada duit beratus juta jika terlantar dihospital. 
WalUpun anda tiada masalah kulit sekalipun, anda boleh gunan foundation ini untuk menjaga kulit muka kita. InsyaAllah pasti 

Sumber : Facebook Sharifah Shareen Al Mashoor

1 comment:

Powered by Blogger.