5 Benda Best Bila Kena Kerja Hari Raya

InsyaAllah kita akan beraya kurang dari dua hari. Ramai yang dah mula balik kampung sejak Jumaat lalu dan tak kurang ada yang mula balik hari ini dan esok. Tapi siapa yang kena kerja hari raya ni? Jangan sedih okay sebab ada bestnya kena kerja hari raya. 

1. Jalan tak sesak

Masa ni lah boleh keluar lambat pergi kerja sebab jalan lengang !
 

2. Tak payah berebut parking

Kat pejabat pun tak perlu datang awal nak berebut parking confirm banyak kosong
 

3. Buat kerja dengan tenang

Haaa, buat office tu macam anda punya. Pasang lagu kuat kuat dan boleh buat kerja dengan tenang sebab tak ada siapa kacau
 

4. Makan percuma

Masa raya ni lah orang akan bagi makanan percuma kat siapa yang kena kerja. Jangan risau lah mesti ada punya nasi impit kuah kacang 
 

5. Selamat duit raya

Haa kan selamat tu tak payah bagi duit raya hehehe

0 comment... add one now