13 Benda Paling Menyampah Bila Jadi Kat Diri Kita


Percayalah benda yang kami akan list kan ni semua pernah jadi kat kita tanpa kita sedar. Bila semua benda ni jadi memang menyampah sangat rasa. 

1. Bila dah ready nak tidur masa tu lah nak buang air
 

2. Seharian keluar beli barang dah sampai rumah ada satu lagi barang tak beli



3. Bila urgent nak send email, komputer pula nak update lah hang lah 



4. Bila dah berjam-jam cas handphone sekali tengok tak on plug



5. Bila dah nak habis basuh pinggan pusing belakang ada kuali tak basuh



6. Bila tengah mandi baru perasan lupa bawa tuala



7. Bila stokin sebelah terlondeh, nak tarik bukan main terseksa sebab kalau boleh taknak buka kasut



8. Bila nak bersin sekali tak jadi !!



9. Bila makan kacang pistachio tapi tak boleh buka kulit dia yang keras tu tapi nak makan



10. Bila tunggu orang tu habis typing tak juga hantar mesej. Eeeee !



11. Bila nak dengar lagu masa tu lah earphone berbelit-belit. Ish !



12. Bila kawan kau cakap dia ada rahsia tapi taknak bagi tahu kau



13. Bila tengah syok stalk orang, tiba-tiba tertekan LIKE ! 



Haaa sekarang ni cakap betul ke tak korang menyampah bila jadi macam ni?

Sumber: Boredpanda

1 comment... add one now

ayunie ramli ayunie ramli Julai 03, 2016
hahhaa. pernah gak terjadi tuu