Header Ads

Viral Gambar Layan Kekasih Bak Princess, Inilah IDENTITI SEBENAR Hafiz Mahamad Yang Ramai Tidak Tahu!

post-feature-image

Semalam viral di laman sosial tentang pasangan kekasih ini iaitu Syafiqah Aina dan teman lelakinya, Hafiz Mahamad apabila Hafiz dikatakan menyambut kelahiran Syafiqah ke 22 baru-baru ini dengan istimewa sekali.

Layanan yang diberikan oleh Hafiz buat kekasih hatinya itu ialah menyewa sebuah limosin putih dan membawa kekasihnya itu menikmati makan malam nan romantik di Restoran Berputar Atmosphere 360, Menara Kuala Lumpur yang sememangnya menawarkan pemandangan menarik di sekitar ibu kota ini.

Viral Layan Kekasih Bak Princess, Inilah IDENTITI SEBENAR Hafiz Mahamad Yang Ramai Tidak Tahu!

Tahap ‘kemanisan’ Hafiz dalam melayani dan menyambut birthday Syafiqah telah membuatkan dirinya menjadi trending di Instagram dan juga laman makro Twitter.

Bila melihat ini tentu pasti ramai gadis di luar sana mula berangan-angan untuk mendapatkan ‘Hafiz Mahamad’ mereka sendiri selain menjadikan hubungan Hafiz dan Syafiqah sebagai ‘relationship goal’ mereka.

Viral Layan Kekasih Bak Princess, Inilah IDENTITI SEBENAR Hafiz Mahamad Yang Ramai Tidak Tahu!

Untuk pengetahuan semua, Hafiz dan Syafiqah merupakan bintang Instagram popular. Bahkan, followers di Instagram Hafiz adalah seramai 149 ribu. Sama seperti Syafiqah, beliau juga merupakan bintang Instagram serta model muslimah. Malah, followers dia yang terkini seramai 234 ribu orang.

Baca juga: Layan kekasih seperti princess, nama Hafiz Mahamad jadi trending

Hafiz yang berasal dari Johor Bharu ini pernah belajar di Politeknik Muadzam Shah. Bukan sahaja dia popular di Instagram, malah di Twitter juga.

Berikut 'sweet moment' mereka yang bikin hati wanita cair melihatnya. Betapa beruntung dapat kekasih seperti Hafiz. Semoga mereka kekal ke jinjang pelamin. 

3 comments:

  1. AnonymousJune 22, 2016

    bangang je ulas, ingatkan nak tegur tadi

    ReplyDelete
  2. AnonymousJune 22, 2016

    Xpasal2 Tn tanah dpt bangang free...huhu

    ReplyDelete

Powered by Blogger.