Header Ads

Rahsia Yahudi dalam filem HollywoodSudah lama saya cuba untuk buka thread berkaitan Buku Rahsia Yahudi Dalam Filem, yang terhalang akibat kekangan masa. Banyak kupasan yang diketengahkan oleh penulis berkaitan pengaruh buruk para Yahudi yang disuntik kedalam filem mereka dengan tujuan merosakkan akidah umat dunia, khususnya Muslim..

Salah satu tajuk yang menarik minat saya ialah berkaitan depopulasi manusia. Kenyataan2 berikut saya salin dari buku AYDF.

Depopulasi bermaksud megurangkan penduduk. Dalam teori konspirasi, antara agenda yahudi yang menjadi perbahasan utama ialah depopulasi atau Kawalan Populasi. Agenda ini membawa maksud kelompok yahudi elit dari Iluminati sedang berusaha mengurangkan jumlah penduduk dunia kepada satu angka khusus iaitu 500 juta.

Statistik penduduk dunia sehingga 12 Mac 2012 ialah 7 billion. Maka Iluminati menetapkan agenda mereka bahawa penduduk dunia perlu dikurangkan kepada maksimum 500 juta walau dgn apa cara sekalipun. Kebanyakan orang akan bertanya mengapa 500 juta? Dan bagaimana? 

Mengapa Illuminati memilih angka 500 juta?

Berdasarkan kajian ramai penyelidik teori konspirasi, angka 500 juta dipilih kerana ia adalah bilangan maksima penduduk yang bleh di muat dalam 'supercomputer' milik illuminati (bab 11). Dengan angka 500 juta, mungkin lebih mudah bagi Illuminati untuk mengawal setiap inci maklumat peribadi setiap penduduk di dunia. 

Kita tidak tahu bagaimana ia menyimpan, tapi pelaksanaan supercomputer L.U.C.I.D ( bab 15) teleh membuktikan Illuminati telahpun bersedia menghadapi zaman di mana jumlah penduduk dunia hanya akan berjumlah 500 juta sahaja.

Bagaimana penyelidik konspirasi mengetahui angka ini?

Angka tersebut didapati pada satu tugu batu misteri yg dinamakan 'Georgia Guidestones' (google utk lihat gambar). Tidak diketahui siapa yg meletakkannya tetapi ramai yang percaya ia dilakukan oleh ahli2 Freemason secara diam2 tanpa diketahui oleh pihak berkuasa tempatan. Di tugu batu itu terukir 10 ayat berikut :

1.   maintain humanity under 500,000,000 in perpetual balance with nature
2.   Guide reproduction wisely- improving fitness and diversity 
3.   Unite humanity with a living new language
4.   Rule passion- faith-tradition-and all things with tempered reason
5.   Protect people and nations with fair laws and just courts
6.   Let all nations rule internally resolving external disputes in a world court
7.   Avoid petty laws and useless official
8.   Balance personal rights with social duties 
9.   Prize truth-beauty-love-seeking harmony with the infinite
10. Be not a cancer on the earth - Leave room for nature-Leave room for nature


 

Cara Illuminati mencapai angka 500 juta

Hasil kajian juga menunjukkan Illuminati menggunakan pelbagai kaedah bagi mengurangkan penduduk dunia yg mana kaedah tersebut berupa peristiwa yang bersifat sejagat dan kebetulan tetapi dihasilkan dengan penuh teliti tanpa menimbulkan syak di kalangan masyarakat dunia. Peristiwa2 tersebut adalah:

1.   Perang dan revolusi - negara2 Timur Tengah, Afrika, Palestin dll
2.   Bencana alam, ribut tsunami dan taufan - Ramai tidak mengetahui Illuminati mempunyai alat penghasil ribut yang dinamakan HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) di Alaska, Amerika. Mampu menghasilkan awan yg hangat dan memindahkan awan tersebut ke mana2 negara utk menjana ribut taufan. Sehingga sekarang masyarakat dunia tidak percaya ada teknologi yg boleh hasilkan taufan.

3.   Wabak penyakit - Selsema brung, denggi, antrax dll. Walaupun diberitahu berlaku disebabkan binatang, tetapi kajian drpd penyelidik2 konspirasi membuktikan ia disebarkan oleh manusia melaui alat2 khusus.

4.   Program pemvaksinan - ramai yg memerlukan vaksin tetapi ramai juga yg mati disebabkan vaksin. Kes2 saman terhadap syarikat pengeluar vaksi seperti Baxter dan GlaxoSmithKline (GSK) berlaku hampir setiap tahun tetapi berita ini tdak sampai di Malaysia.

Kami menjangkakan Illuminati akan menggunakan sebaran virus bagi membunuh masyarakat dunia secara perlahan. Kemudian dunia akan diberikan berita palsu bahawa wabak penyakit yang sedang melnda perlu menerima suntikan vaksin palsu ciptaan Illuminati yg paling kerap diwartakan oleh PBB.

1 comment:

  1. Sekarang ni banyak dah illuminati. Cerita kartun pun ada illuminati kan?

    ReplyDelete

Powered by Blogger.