Kenapa sebab sangat menarik tentang perempuan pendek di mata lelaki?

tumblr_inline_nl759mSJR11qzimcx
Tahu tak perempuan pendek atau rendah sangat menarik di mata lelaki, kebanyakan lelaki lebih suka pilih wanita yang lebih pendek menjadi teman hidup. Eh mereka bukan suka-suka je pilih tau! Haaaa sah-sah la mereka ada sebab mereka sendiri kenapa mereka lagi suka perempuan pendek.
Jom kita baca sebab-sebabnya.
  • Mereka comel dan seksi
Tak dinafikan perempuan rendah ini  lebih comel. Lagi-lagi kalau mereka sedang marah atau dikacau. Hahaha!
  • Mereka sentiasa nampak muda dari umur sebenar
Ramai akan fikir pasangan anda berumur 17 tahun, padahal dah 28 tahun (Eleh, si perempuan tu suka la kalau orang ingat dia muda). Mereka ini sentiasa nampak macam awet muda.
  • Mereka senang membeli pakaian
Sangat senang nak dapatkan saiz baju atau seluar dan pakaian lain termasuk kasut sebab size mereka sentiasa ada. Kalau tak jumpa, cari je dekat tempat kanak-kanak. Mesti jumpa! Hehehe.
  • Mereka akan setia dengan pasangannya
Bukti menunjukkan orang yang pendek lebih setia pada cintanya. Yeke? Errr, betul ke tidak tu tak tahu la kan.
  • Jimat duit untuk makanan
Bukan berjimat cermat ye, tapi memang kebanyakan orang yang kecil tak makan banyak.
  • Rasa comel bila cium perempuan pendek
Cium perempuan yang rendah memang cute, lagi-lagi bila perempuan itu jingkit kaki. HARAP MAKLUM INI UNTUK SUAMI ISTERI SAHAJA! 
  • Mereka selalu bersiap cepat
Suami boleh kongsi cermin untuk dress up, tak perlu la nak tunggu turn kan? Hehehe.
  • Mereka boleh pakai high heels
Perempuan tinggi tak boleh pakai high heels? Bukan tak boleh, tapi nanti terlebih tinggi dari suami pulak kan. Perempuan pendek takde masalah, boleh pakai high heels dengan selamber je!
  • Mereka senang didukung
Mereka lebih ringan, sosuami suka la angkat dan dukung mereka sesuka hati. Untung laaaaaaaa!
  • Mereka sangat best untuk dipeluk
Suami senang  nak peluk, paras dagu je betul tak? Senang nak cium dahi. Rasa macam cium budak-budak je. Hehehe.
20131120-185635
Haaa…kepada perempuan diluar sana yang dikutuk atau dipanggil dengan gelaran ‘pendek’ tu, jangan sedih-sedih tau! You guys patut berbangga tau sebab perempuan pendek ni comel! So siapa yang pendek tu, flip hair and shawl sikittttt! Hehehe
Sumber : tokeinfo    |    Foto Kredit : moniqueespino
- See more at: http://www.suriafm.com.my/trending/menariknya-tentang-perempuan-pendek-atau-rendah/#sthash.jX99iWnd.dpuf

0 comment... add one now